Jemputan Ke Premiere Screening Filem Annabelle Dari Nuffnang

by - 12:13:00 pm

Jemputan Ke Premiere Screening Filem Annabelle Dari Nuffnang | Ye, ni event tak berbayar. Tapi takpe, aku pergi jugak. Bukan senang nak upkan trafik & bagi blog mendapat tempat di hati organizer okay. Semua bermula dari bawah & nak tak nak semua blogger newbie & picisan macam aku kena hadap. Yelah, nak harapkan dapat cover event yang berbayar macam sesetengah blogger yang famous armos tu memang tak ar kan? Diorang dah ada favourite group diorang. Yang lain2 ni sekadar membantu menaikkan nama 'blogger2 itu' sahaja... Haha! So, jangan samakan blogger picisan macam aku dengan blog enkorang yang famous armos tu. Eh? Dah kenapa intro cam sentap jer bunyinya.. Haha!


Ok, lupakan dulu soal itu.. Berbalik kepada tajuk.. Alhamdulillah, aku dapat satu lagi jemputan untuk menghadiri #NNPremiereScreening pada 30 September ni iaitu bersamaan hari Selasa minggu depan.


Sinopsis? Later lah aku up ye.. Sekali ngan review kalau rajin.. Haha! Filem2 sebelum ni pun aku tak sempat nak update review.. Cerita pun dah basi dah.. Huuu.. So, baiklah jangan berjanji kalau tak mampu nak tepati..  Sekian..




#NuffnangPremiereScreening | #Nuffnangers | #NuffnangEvents | #BloggersEvent | #BloggerWorld


You May Also Like

20 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Tak pegi pun kak.. Tak bape sihat hari tu.. Huhu..

      Delete
  2. Replies
    1. Takpe.. Bila2 ada rezeki bolehla join.. Akak dulu pun takleh nk join event2 cani.. Masa tu duk Ipoh.. Huhu.. Ni jer baru berpeluang..😊

      Delete
  3. hye ros..syioknya dapat tiket free..
    khaty 'tag' untuk The Versatile Blogger Award(tak reti nak buat link)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Khaty!
      Thanks tag.. Tp dah join dah hari tu.. Ada org tag gak.. Hehe..😁

      Delete
  4. Replies
    1. Rajin2 cuba zayani.. In Shaa Allah nnti dptla tu..😊

      Delete
  5. Bestnya blogger yg dok area yg senang nak pegi event Nuffnang..kalau blogger yg jauh mcm sy di borneo ni, mmg susahla, nk bli tiket flight lg hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Takpe.. Takde peluang gi event, mn tau rezeki dapat sponsored post ke kan?😊

      Delete
  6. ALAAAAAAAAAA KITA ADA JOIN CONTEST DIA TAPI TAK DAPAT. HMMKAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa... Jgn give up.. Teruskan join.. Mesti dpt punyer..😊

      Delete
  7. Waaaaa.. cerita ni x brani tgk.. takut..seram. samb the conjuring. Sblm ni tgk the cnjuring.. asyik tjerit je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite suke citer2 seram ni.. Tp klu tgk sensorg kat umah takut jgk.. Hehehe..😁😁😁

      Delete
  8. Yer la akak baru nak tanya kenapa sentap nie..hehehe..jgn sentap2 dik.. kita buat mcm biasa jer..semuanya bergantung pada rezeki jugak..kalau ada rezeki utk kita InsyaAllah tak kemana dik..hehehe.. yg penting blogging nie best!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Blogging ni kena ada minat & kita enjoy dengannya baru best!😊

      Delete