NUFFNANG | BE Pertama - Sony Xperia Z2

by - 8:00:00 am

NUFFNANG BE Pertama - Sony Xperia Z2 | Alhamdulillah, buat pertama kalinya blog ni dapat CPUV Campaign from Nuffnang. Tiga tahun lebih menanti.. Baru sekarang mendapat... Huhu.. Mana taknya, blog pun tak berapa nak aktif. Unique visit pun tak berapa nak meriah, tu sebab tak dapat CPUV.. Haha! Tapi sekarang aku sedang usaha untuk upkan trafik setiap hari & harap lebih banyak peluang untuk blog ni menerima CPUV Campaign dari Nuffnang.. ^_^


Baru je lagi dapat CPUV pertama ni. Still on going pun. Nanti aku share sikit pasal kempen ni ye. Sebelum tu nak kena siapkan tugasan lain dulu. Banyak task menanti ni. Aduh.. Nak tulis review lagi.. Task hari ke-6 untuk Cabaran 30 Hari Blog pun tak draft lagi. Aigooo.. 


Pssst! Kalau ternampak iklan Sony Xperia Z2 ni keluar kat mana2 campaign board, sudi2lah klik ye.. Hehe.. Ok, nak draft entri untuk cabaran blog hari ke-6 jap.. Jumpa di next entri.. Tata! ^_~v



#NuffnangMy | #NuffnangCampaign | #CPUVCampaign | #BufferedEarning | #BE


You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih dear.. =)

      Delete
  2. Nti share ye kempen tu, x brape paham sgt. Hehehe
    www.armilastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena rajin2 hantar soalan kat Nuffnang kalau tak faham.. Hehe.. Nanti diorang reply & terangkan lebih details.. ^_^

      Delete