Understanding Uterine Cyst, Fibroid & Ovarian Cyst

by - 7:46:00 pm

Understanding Uterine Cyst, Fibroid & Ovarian Cyst  | Disebabkan teiba banyak pula isu berkenaan 'Rahim Bengkak' yang menjadi viral di laman-laman sosial lately ni, akhirnya pihak penyelidik Shaklee tampil & keluarkan  keterangan berkenaan isu ni. So, aku just tampal jer gambar statement tu kat sini ye. Malas nak taip balik satu2.. Sila klik gambar untuk pembesaran. Kalau tak faham, boleh translate guna google translate ye.. ^_~

Article On UNDERSTANDING UTERINE CYSTS, FIBROIDS AND OVARIAN CYSTS By Dr. Jamie Mc Mannus M.D., FAAFPChair, Medical Affairs & Health Education, Shaklee Corporation


Harap korang sudi luangkan sedikit masa baca ni sampai habis. Just sharing sesuatu yang aku rasa bermanfaat untuk pengetahuan semua. Sorry la, aku malas gila nak translate. Cara mudah, terus tepek pic jer.. Nak jelas lagi boleh ke page Shaklee Malaysia. Ok, assalamualaikum..



#AllAboutShaklee | #ShakleeMalaysia | #ShakleeIndependentDistributor | #PengedarShakleeMalaysia


You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints