1#Alexa Rank - Oktober 2014

by - 12:30:00 pm

1#Alexa Rank - Oktober 2014 | Balik je dari bercuti terus cek blog, cek nuffnang, cek alexa rank.. Tegar sangat kan? Haha! Mana taknya, seminggu kot blog terperam.. Trafik jangan cakaplah, memang ke bulan bintang perginya. Tapi still ada  yang sudi singgah ke blog ni walaupun tak berupdate.. Terima kasih sangat2 pada semua yang setia berkunjung ke blog picisan ni. ^_^

Alexa Traffic Rank
1#Alexa Rank - Oktober 2014


Global Rank : 2,773,461
Rank In Malaysia : 10,457


Belum sampai sebulan aku update pasal Tempoh Untuk Dapatkan Page Rank Di Alexa.Com, tup2 hari ni blog dah tersenarai dalam rank in Malaysia. Tak ada la tersenarai dalam top 1000 pun. Tapi kira okay la tu kot kan dapat masuk dalam senarai rank Malaysia dalam masa tak sampai sebulan.. Hehe..


Global rank hari tu dalam 6 juta lebih jugak.. Now dah turun ke 2 juta lebih. Apa pun, ini bukanlah satu pencapaian yang boleh dibanggakan. Kena usaha lagi untuk turunkan rank terkini. In Shaa Allah, aku akan update kedudukan rank terkini blog di Alexa.Com setiap bulan. Harap ada peningkatan bulan depan..


You May Also Like

16 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Memang nak kena kerja keras nih.. Huhu

      Delete
  2. Alhamdulillah...Seomoga semakin suksess

    ReplyDelete
  3. Bila dah pakai domain sendiri, cepat je boleh dapat ranking alexa yang baik :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. Camtu ea? Cenggitu nak kena tukar domain la ni untuk blog lain plak..

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih kak Sofu.. ^__^

      Delete
  5. jom update entry banyak2! hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak ros...
    Smoga trs berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ayu.. In Shaa Allah.. Sama2 kita berjaya dalam dunia blogging! ^^,

      Delete
  7. Replies
    1. Ai, 2 komen satu entri ni.. Ni nak kejar Top 1st Komentator bulan ni ke? Hehe..

      Delete