BE Ke-6 - 14 Nuffnang

by - 10:57:00 am

BE Ke-6 - 14 Nuffnang | Alhamdulillah, BE baru masuk lagi.. Ada yang dah kredit pun. Macamana la boleh termiss.. Huuhuu.. Kali ni ada 3 kempen tapi satu kempen ada 3 BE.. Tu yang jadi banyak tu.. Jangan tanya aku kenapa sebab aku pun tak faham kenapa.. Huhu..


BE ke-6, 7 dan 8 ialah kempen berkenaan LAMIDO Digital Campaign. Dah kredit dah pun. Tak perasan masa BE duk melekat kat blog. BE ke-9, 10 dan 11 pula ialah kempen berkenaan Zurich Insurance Contest. Still on going. Tapi macam tak pernah jumpa lagi. Ke aku yang tak perasan? Huhu.. Dan terbaru ialah kempen berkenaan Win A 3 Days 2 Night Trip To Macau iaitu BE ke12, 13 dan 14.. Yang ni aku ada jumpa & ada dapat email dari Nuffnang. Tapi belum berkesempatan nak join.


Ada yang cakap BE berlonggok tapi 'mandul'.. Setakat ni aku tengok produktif jer.. Mungkinlah tak semeriah earning BE orang lain. Tapi so far ada penambahan setiap kali aku login ke akaun Nuffnang aku. Takpelah, sikit2 lama2 jadi bukit. Dari tak ada langsung.. Huhu.. Kbai!


You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Tenkiu kak Mia sudi singgah blog kite.. Terharu.. HEhe..

      Delete
  2. Tahniah sis...kathy dpt jg BE tp iklan xda..hanya ada tulisan nuffnang je.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. haah la. kalau bw pun x jumpa lagi iklan tu . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada time2 dia jer iklan keluar.. Biasa waktu awal pagi or waktu maghrib.. ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. Bestnya kalau earning BE botingkek2 Scha! Haha!

      Delete
  5. Alhamdulillah ...menari2 mereka di situ :)

    ReplyDelete