Happy Belated Birthday Cinta Hati

by - 1:30:00 pm

Happy Belated Birthday Cinta Hati | 2 OKTOBER 2014 baru2 ni genaplah usia my hubby 29 tahun. Ralat sikit sebab dah belated baru nak update kat blog walaupun tak lupa untuk wish masa hari birthday dia hari tu. Penting untuk aku abadikan kat blog ni supaya satu hari nanti andai kata aku pergi dulu, dia boleh imbau balik kenangan2 sepanjang kami bersama kat sini..


Masa birthday dia hari tu hubby ajak keluar makan untuk celebrate birthday dia.. Sayangnya satu gambar pun aku tak snap sebab masa tu mood agak ke laut. Blog pun tak berupdate sangat time tu. Dengan ditambah pulak dengan keadaan kesihatan yang kurang memuaskan.. Huhu..


Apa pun, sekali lagi aku nak wish Happy Belated Birthday untuk suami tercinta.. Masih jauh perjalanan kita. Semoga kita dapat mengharungi segala liku2 dan dugaan hidup dalam rumahtangga ini dengan penuh tabah dan sabar.. Dan semoga segala impian dan cita2 kita akan dimakbulkan suatu hari nanti. Sayang kamu selamanya.. ^_^


With Love,
~Your Wife~


You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. happy belated bithday buat suami..semoga cinta kalian berkekalan hingga ke jannah

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday buat suami sis..

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat husben rosmiza.... sama bulan dengan suami kak mia...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir buat hubby adik...semoga di panjangkan umur,di murahkan rezeki,di kurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa berbahagia bersama keluarga dan dalam lindunganNya...Amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih kak Diana! ^__^

      Delete
  5. lagu papinka ni memang layan... terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh?? Macam sala entri je komen ni Anil Wanina.. Hehe.. ^_^

      Delete
  6. Happy belated bfdayyy abg kak mizaaa. Semoga Allah merahmati selalu.

    ReplyDelete