Hitungan Cinta By Papinka

by - 9:00:00 am

Hitungan Cinta By Papinka | Satu tambah satu dikurang satu.. Itulah cintaku.. Dua dikurang satu.. Cintaku untukmu.. Hamboi, layan pulak aku dengan lagu ni.. Mula2 aku dengar lagu dari band Papinka ni masa diorang jadi artis jemputan dalam Program MHI kat tv3 baru2 ni.. Tu lah pertama kali aku tau pasal band Papinka ni.. Masa tu diorang nyanyi lagu diorang yang tengah meletup2 kat radio sekarang ni 'Masih Mencintainya'..


Hmm, layan jugak band ni.. Lepas tu terus aku search kat youtube.. Terjumpa la lagu2 lain.. And antara yang aku layan lagu nilah, 'Hitungan Cinta'.. Meh layan seround.. ^_^


Satu cinta hanya untuk kamu saja..
Satu cinta takkan terbagi dua..
Karna cintaku bukan cinta biasa..
Karna cinta aku bisa gila..

Lagu ni macam cachy2 sikit.. Aku memang suka lagu2 cani.. Kalau dulu aku suka layan lagu2 dari kumpulan ST12.. Skang Papinka dah termasuk dalam list.. Encik hubby, lagu ni special for you.. *blushing*.. Kbai! ^_~


You May Also Like

16 Shaklee Lovers Visit

  1. Sweetnya..dia...buat dedication :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Macamla cik abam baca pun.. Huuu..

      Delete
  2. Tahniah ..dah berdomain dotcom. Kathy lagi tak tahu bila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sis.. Ala, boleh jer kalau sis nak tukar domain tu.. Lagi pun better tukar sekarang kalau betul nak tukar coz if rank blog sis dah tinggi baru nak tukar lagi sedih.. Rank semua back to zero.. Huhu..

      Delete
  3. Lagu dia cute2 kan huhu... Lg satu masih mencintainya...lirik mmg jiwang tp rentak bess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza! Betul3.. Geng kita Shiqin.. Sep sikit.. Hikhik! ^_~

      Delete
  4. Nak tanya.. Dulu masa memuda layan lagu News Boyz x he..23x (betul ke ejaannya)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. New Boyz.. Layan.. Siap tangkap cintan lagi ngan tomok masa tu.. Ahaks! Ini semua poyo..! Lalalalala~~

      Delete
  5. iena tak pernah dgr lagu ni
    best jugak
    first time dgr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni gi search lagi kat youtube ea.. Banyak lagi Papinka yang best2.. Heeee...

      Delete
  6. miza.. jue suka gak lagu2 st12 ni.. heheh tp hat best la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan3.. Hehe.. hat best tu apa Jue? Huhu.. tak paham..

      Delete
  7. Hahahaha. alololo. sweetnyeeeee. ai iz jeles okay. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Tak payah nak zelezzz sangatla Scha.. ;p

      Delete