Ini Yang Leceh Ni..

by - 8:00:00 am

Ini Yang Leceh Ni.. | Benda paling leceh bila bertukar url or domain blog.. Semua senarai dalam bloglist hilang! Argh! Bukan senang aku nak listkan blog ikut group ni tau.. Cani arr kan.. Majuk ngan blog sendiri.. Haha! Nampak tak kecelaruan emosi aku.. Dengan blog sendiri pun boleh jadi point nak ajak gaduh..


See? Kosong hokay.. Kosong! Kosong, kosong, oh oh! Ha, kan dah ternyanyi lagu Najwa Latif.. Aduiyaiiii.. Nampak gaya macam nak kena buat segmen pencarian bloglist ar cani.. Dah lama tak buat segmen2 nih.. Cenggini nak kena buat undi lah.. Siapa setuju aku buat segmen untuk pencarian bloglist untuk blog aku ni? Kalau ramai setuju nanti aku buat.. Kalau takde feedback, maka aku akan tapis blog2 yang bakal aku senaraikan ikut suka jiwa aku.. Lalalala~~ Ok, bubai! ;p


You May Also Like

24 Shaklee Lovers Visit

  1. Bila tukar domain..terjejas juga rupanya bloglist tu ya..Bertabah la Miza utk masukkan semula bloglist kesayanganan anda tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah... Terjejas kak.. tapi takpe.. Itu semua boleh diusahakan.. Hehe..

      Delete
  2. lupa lak fiza nak inform pasal ni..sorry kak..kena add semula..takpe, lepas ni kembali kebabom momentum blog akak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. No hal la Fiza.. Kebabom tu.. Mudah2an.. ^_^

      Delete
  3. ayu angkat kaki kak rosmiza
    heheheeh

    ReplyDelete
  4. mmm betul tu.. sama la kalau bertukar template.. rasa macam nak hempuk je notebook nak betulkan balik semuanya.. hahaha... takat ni belum ada hati nak tukar template lagi.. biar la dulu.. hihihiihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tukar template ok lagi kot.. Cuma kena sabar sikitla.. hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. Hehe.. Tengoklah kalau kite rajin nanti ye.. ^_^

      Delete
  6. Ye kn sis? Leceh nk msuk bloglist blik. Pe pun tq so much sudi bloglistkn kathy. Sis pun da kathy bloglistkn dlm blog khas bloglist kathy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal.. Dah satu hal pulak nak kena cari balik link2 blog feveret.. Gugugu~

      Delete
  7. Bro undi... bubuh je la link blog bro.. kan senang je... la la la

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi bro.. Amik jalan mudah nampak.. Hakhak! Memang dah ada dalam bloglist pon.. Kihkihkih!

      Delete
  8. Nak join gak dalam bloglist tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok2.. kite add jer masuk dalam bloglist #GentleMen ye.. ^__^

      Delete
  9. kalau sis JM pulak...jika blogger tu rajin tinggalkan komen di blog..automatic blog tersebut masuk dalam bloglist dan senang nk BW nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog yang rajin komen otomatik saya akan terjah balik coz saya biasa akan publish & reply satu2 komen tu dulu.. Pastu terus ke blog diorang.. ^___^

      Delete
  10. Sama lah kak. Dulu scha tukar domain, susah jugak nak up kan balik. hehe

    ReplyDelete
  11. Boleh jer kalau nak buat segmen. Tapi kalau tak buat jgn lupa letak blog link saya yerp ☺

    ReplyDelete