Kembali Bersiaran..!

by - 8:41:00 am

Kembali Bersiaran..! | Assalamualaikum & selamat pagi sahabat! Fuh! Seminggu blog sunyi sepi tanpa sebarang update.. Sedih.. Huhu.. Biasalah, kat kampung internet coverage tak berapa nak ada. Kalau nak update blog, Fb or Ig, kena keluar ke pekan baru dapat full coverage.. Kalau tak pun, kena tunggu waktu awal2 pagi baru dapat coverage.. Tu pun slow.. Masuk je tengahari sampai ke malamnya, memang nan dapek la nak beronline sakan.. Makanya, terperamla blog ni selama seminggu.. Heeehuu..


Sepanjang seminggu bercuti ni memang banyak aktiviti kat kampung tapi aku tak berkesempatan nak capture setiap moment sebab ke'busy'an.. Aku pun tak tau apalah yang aku duk sibuk sangat.. Haha! Sesekali dapat balik kampung, so memang aku gunakan masa yang ada untuk diluangkan bersama family tercinta.. Maybe sebab tu lah aku sibuk.. Sibuk dengan family.. Yela, sesekali jumpa.. Bukan selalu.. Hehe..



Nah, tempek gambar sekeping dua sebagai pengubat rindu.. Harharhar! Tu jer yang aku sempat snap sepanjang cuti.. Gambar masa kenduri kahwin abang sepupu aku.. Yang atas bertudung merah tu sepupu aku.. Yang bawah tu pulak anak sepupu.. Dulu kecik berhingus jer memasing.. Sekarang dah tua bangka.. Eh, aku la tu.. Akaka! Ok bai!


You May Also Like

20 Shaklee Lovers Visit

  1. welcome backkkk... wahhh seronoknya bercuti... happy je tengok muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak Mia! Seronok sangat.. Sesekali dapat balik jumpa sedara mara kan.. ^^,

      Delete
  2. Salam knl dik.. btl cara adik tu... gunakn ksmptn bsm fmly dgn sebaiknyer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak kak Lady Bird.. Thank you kak.. ^___^

      Delete
  3. ni pun baru hari nie bersiaran...lama bercuti

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini Miza....wahh...patutlah blog sunyi rupanya Miza pergi bercuti2...rupa sepupu pun serupa dengan Miza...dua2 cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi.. Diorang baca ni kembang kempis la hidung tu kena puji.. Hehe..

      Delete
  5. Nak bercuti lama2 juga

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  6. yeayyy! akak dah balikkk! yeayyyy

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ha, tu la pasal.. Balik2 blurr tak tau nak tulis apa.. Huhu..

      Delete
  8. Bestnya balik kampung. Selamat kembali. Muka lebih kurang jer memasing ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tenkiu Fiza! Nama pun anak beranak.. Ahaks!

      Delete
  9. Wahh seminggu cuti..
    Nnt ayu tah berapa lame cuti blog klu bz kan
    Mood pon kelaut lah bile line tenet mcm siput sedut
    Btw kak ros comell lahhhh
    Heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu nak bercuti ke mana tu? Haha! Tq.. Dah tua dah akak ni ayu.. Tp org selalu kompius.. Padahal dah kematu.. Huhu..

      Delete