Option Sticker Baru Di FB!

by - 8:29:00 am

Option Sticker Baru Di FB! | Assalamualaikum & sekamat pagi sahabat! Siapa perasan kat FB sekarang dah ada new option untuk komen? Aku start perasan semalam. Bukan main bergembira lagi para pengguna FB spam komen dengan gambar sticker yang macam comel jer, macam cute jer, macam cantik jer tu.. Haha!

Facebook New Option

See? Banyak sticker cecomel hoi! Siap ada extra option sticker store lagi.. Makanya boleh ler enkorang download sticker2 terbaru yang super cute tu dengan penuh kegembiraan.. Sila loikeee banyak2! ^_~

Facebook New Option

Nampaqqqqq... Berderet sticker baru yang FREE tentunya boleh didownload.. Kalau dulu aku siap ada list code icon lagi untuk create icon cute2 kat fb.. Haha! Gigih sangat.. Tapi lepas ni dah tak payah sesusah nak reka2 code lagi dah.. Boleh terus klik icon smiley kat bahagian komen tu then pilih jer sticker mana yang berkenan di hati.. Macamla aku rajin sangat nak mengomen kan... Haha! Kbai! ;p


You May Also Like

32 Shaklee Lovers Visit

  1. Lagi meriah la fb comment...boh gambaq ja tak yah type pjg2 :)

    ReplyDelete
  2. Benda sticker ni buat ena bertambah tambah bersemangat nak komen.. hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah! Tu experimento namanya.. Ahaks! ^_~

      Delete
  3. Replies
    1. Salam kenal Hana.. Terima kasih sudi singgah.. ^___^

      Delete
  4. lepas nie semua komen dgn sticker je . hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Makin pemalas la rakyat Malaysia nak menaip.. Erks!

      Delete
  5. comelnye.. Fiza jarang komen2 kt fb nie.. suke baca ngn like jer.. tak th sgt.. nie baru tahu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni dah tau, rerajinla komen ekk.. hehe.. ^_^

      Delete
  6. hahaha..macam-macam sticker dah..habis semua komen

    ReplyDelete
  7. He..23x Bro dah try satu sticker.. tak minat yang lain

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam banyak2 tu satu jer bro try? Tak rock ar bro ni..

      Delete
  8. Hahah ye ke? Xpe biar lambat atleast tahu..
    Dah lama dah main benda ni, best2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama dah ke? Nampak sangat ketinggalan ketapi.. Haha!

      Delete
  9. Replies
    1. Huhu.. Kite pun selalu update kat IG terus link ke Fb,, ^__^

      Delete
  10. baru perasan. maybe ni strategi nak tarik balik org layan fb. hehe. sy dah lama x bukak fb.

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Cam comel jer, cam kiut jer.. Ahaks!

      Delete
  12. Meriah komen FB dgn sticker² cute nih.

    ReplyDelete