Rezeki Menang Contest

by - 4:00:00 pm

Rezeki Menang Contest | Aku ni sebenarnya jarang join contest blog ni. Bukan tak sudi support sesama rakan blogger. Tapi bila aku dah start join nanti semua contest aku nak join. Kang tak ada can pulak orang lain nak menang.. Hehe.. Tapi tu lah, bila sekali join, lepas tu menang pulak tu.. Mestilah seronok kan? ^_^


Baru2 ni aku ada join satu contest ni. Contest Blog Comel katanya. Oh link blog memang tak sama dengan domain sekarang ni ye. Sebab aku join contest2 semua ni dalam blog L&F. So kalau ada nak invite aku join contest apa2 boleh drop komen kat blog lagi satu tu ye.. ^^,


Walaupun blog tak berapa nak comel, tapi gigih juga nak turut serta. Suka2 kan, apa salahnya. Tapi tak sangka pula boleh menang hadiah random. Biar pun tak menang grand prize, dapat hadiah random ni pun syukur alhamdulillah.. ^__^


Rezeki datang dalam pelbagai bentuk. Syukuri setiap nikmat rezeki yang diberikan. ^__^


You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints