Rosmiza Ali Official Blog™ Bercuti Seminggu

by - 9:53:00 am

Rosmiza Ali Official Blog™ Bercuti Seminggu | Assalamualaikum & selamat pagi sahabat! Bersiaran dari kampung sekarang ni. Line internet tak berapa nak ada, tapi aku cuba jugak update blog. Ni pun tawakal jer. Tak taula dapat publish ke tak ni. Huuu..


Aku akan berada di kampung selama seminggu. So dalam masa seminggu ni blog akan bercuti. Nanti aku balik aku qada balik ea update blog ye.. Siapa yang ada kat Dungun ni nak jom jumpa! Hehe.. Till then, see you.. Xoxo!^__^



You May Also Like

18 Silent Hunter's Footprints

  1. Happy holiday..
    cantik skin baru ni :)

    ReplyDelete
  2. Owh.. mieja balik dungun..
    Apa2 pom slamat bercoti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Lya.. Hehe.. Tq.. Dah blk Kajang dh pom.. ^__^

      Delete
  3. ooo dok dungun ye kak ros
    siap bersalji2 lagi tuu
    selamt bercuti..
    tula kalau bercuti mmg terbengkalai la blog jadinye ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar sekadar hiasan je tu Ayu.. ^^,

      Delete
  4. wah..seronoknya balik kampung....

    ReplyDelete
  5. as salam dari cahayacinta.com

    aik..pi mana tu heeee.main cuti jer heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..
      Tak ke mana.. Balik kampung jer.. Hehe..

      Delete
  6. secara asasnya blog pun perlukan cuti jugak..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Asyik update jer kang orang pulak bosan nak baca.. Hakhak! ;p

      Delete
  7. Kampung saya kat KL jer...hehehe...

    ReplyDelete