September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Mrs. Secretary

by - 12:19:00 pm

September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Mrs. Secretary | Assalamualaikum & salam sejahtera semua! Hari ni aku nak buat simple blog review untuk Top 5 Komentator di RosmizaAli Official Blog™ sepanjang bulan September yang lepas. Aku review 5 blog je, tapi top 10 hingga top 6 komentator tu aku akan senaraikan dalam setiap review untuk 5 blog ni nanti okay..


So untuk hari ni aku nak review Blog Mrs. Secretary dulu sebagai pengomen paling tegar sepanjang bulan September 2014.

Owner Blog Mrs. Secretary ni ialah kak Farah .. Penang mari nih.. Sapa2 nak kirim jeruk Pak Ali boleh kirim kat Kak Farah ye.. Hehe.. Kak Farah mula berblog sejak Julai 2012. Apa yang aku suka baca kat blog Kak Farah ialah tentang perkongsian mengenai percutian beliau dengan keluarga. Suka baca review beliau pasal tempat penginapan, makanan & tempat2 menarik sepanjang percutian beliau. Tak lama lagi Kak Farah nak pergi bercuti lagi nih.. Bulan Januari tahun depan kalau tak silap kan kak? Jangan lupa ole2 ye.. Hehe..


Dari segi layout & susun atur dalam blog semua okay bagi aku. Cantik & kemas je.. Pengisian blog pun simple & senang untuk kita faham. Yang penting aku suka baca. Hehe.. So, korang mana yang belum pernah terjah blog Kak Farah ni boleh la pergi terjah sekarang. Kak Farah tak lokek komen, korang tinggal komen kat blog dia kompem dia akan singgah & balas komen korang balik.. Tak caye trylah! ^_^


Untuk Kak Farah, thanks a lot sebab rajin singgah ke blog picisan ni & tinggal komen banyak2.. Semoga akak terus sukses dalam berblog & dalam setiap perkara yang akak usahakan. Amin.. ^_^


September Top 5 Komentator Blog Review :-
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Mrs. Secretary


Senarai Top 10 - Top 6 Komentator September 2014 :-
Ahmad Zumal Md Rayi - http://duniazumal.blogspot.com/
Akif Imtiyaz - http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
Cik Aini - http://miszpinkies.blogspot.com/
Irdina Ilham - http://akusukatulisblog.blogspot.com/
Zayani Zulkifli - http://nurulzayani.blogspot.com/


You May Also Like

16 Shaklee Lovers Visit

  1. hye ros,khaty tag untuk 'Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain' (sori x reti nak buat link)
    good luck to komentator..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Khaty! Thanks for the tag.. In Shaa Allah, free2 nanti kite join ea.. ^_~

      Delete
  2. Dah lama follow blog Mrs.Secretary tu...
    Hehe...skrg baru follow Miza (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Noor.. Hehe.. Btw, thanks sudi singgah & follow blog kite.. Kite pun nak gi terjah blog awaklah! ^^,

      Delete
  3. Salam singgah petang dan salam Aidiladha juga...tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mardiah!
      Tenkiu sudi singgah sini.. ^^,

      Delete
  4. Selalu terjah blog farah nih ☺

    ReplyDelete
  5. Wah surprise nie!!! Thanks mieza sudi review blog akak tue.. hehehe.. okey nnti akak beli ole2 ek.. akak mmg dok plan nk kasi something utk top commentator carta hati nie..hehehe.. again..macihhh tau laling.. *kiss

    ReplyDelete
    Replies
    1. No big deal la kak.. Just to appreciate mereka yang rajin singgah & tinggal komen blog ni.. ^_^

      Delete
  6. Replies
    1. Hehe.. Thanks sudi singgah & tinggal komen kat blog ni.. ^_^

      Delete
  7. Nak start terjah lah gini. hehe

    ReplyDelete