September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Kehidupan Dunia Sementara

by - 9:23:00 am

September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Kehidupan Dunia Sementara | Lama berhutang nak review lagi 2 blog ni. Hari ni dah last day untuk bulan Oktober 2014. So, aku akan marathon 2 blogpost sekali untuk September Top 5 Komentator Blog Review


Hari ni aku nak buat simple review untuk Top 4 Komentator Rosmiza Ali Official Blog™ iaitu Blog Kehidupan Dunia Sementara by +acik idah.



Ini pun antara blog yang boleh dikategorikan sebagai newbie. Mula aktif berblog sejak tahun lepas iaitu tahun 2013. Dan +acik idah merupakan antara pengunjung baru ke blog aku. Baru2 kenal terus tersenarai dalam Top 5 Komentator. Terharu sangat tau..


Blog Kehidupan Dunia Sementara yang ditulis oleh +acik idah ni simple jer. Susun atur widget kemas. Paling penting loading laju. Dari apa yang aku baca, blog ni lebih kepada personal & ada juga diselitkan artikel2 berinformasi yang kita sama2 boleh manfaatkan.


Since aku pun baru juga lagi kenal dengan blog +acik idah ni, so aku tak boleh nak review panjang lebar sangat. Tapi ini merupakan antara blog yang korang boleh kunjungi untuk menambah kenalan dari kalangan rakan blogger. So, jangan lupa terjah blog Kehidupan Dunia Sementara by +acik idah ni k.. ^__^



September Top 5 Komentator Blog Review :-
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Kehidupan Dunia Sementara
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Sofu Hashim Bercerita
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog H.A.T.I
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Mrs. Secretary


Senarai Top 10 - Top 6 Komentator September 2014 :-
Ahmad Zumal Md Rayi - http://duniazumal.blogspot.com/
Akif Imtiyaz - http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
Cik Aini - http://miszpinkies.blogspot.com/
Irdina Ilham - http://akusukatulisblog.blogspot.com/
Zayani Zulkifli - http://nurulzayani.blogspot.com/


You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. hehe selalu jugak singgah ruangan acik idah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Acik idah busy skang.. Hehe..

      Delete
  2. :D TQVM Sis sudi review blog kiter... huhu...terharu... kita budak baru belajar... tolong2 la ajarkan yerk... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 dear acik idah.. Ala, kite pun bukanlah terer.. Sama2 kita belajar ye.. ^^,

      Delete
  3. Replies
    1. Sila baca review utk anda pula MV! HEhe.. ^_^

      Delete