September Top 5 Komentator Blog Review - Blog All About Love

by - 10:33:00 pm

September Top 5 Komentator Blog Review - Blog All About Love | Okay, last blog review untuk bulan ni iaitu Top 5 Komentator sepanjang bulan September, Blog All About Love by Mrs.Valentine atau +Suzyanna YAp ..


+Suzyanna YAp atau lebih mesra dengan panggilan MV dalam dunia blog ni adalah antara blogger Sabahan yang agak lama jugaklah aku dah kenal. Tapi kenal di alam maya je la. Alam realiti belum ada rezeki nak jumpa. Hehe.. Aku kenal MV ni pun sebab dia di antara blogger dari group GSF walaupun aku bukanlah seorang GSFian.. Huuu..


Well, blog All About Love ni pun antara personal blog yang simple dan sesuai untuk pembacaan santai. MV banyak berkongsi penulisannya berkenaan aktiviti harian, kerja, dan keluarga. Dan sebagai orang Sabah, MV ada jugak berkongsi tempat2 menarik yang boleh dilawati jika kita berkunjung ke sana. Kalau nak tau tempat makan best kat Sabah pun boleh cari kat blog MV..


Oh! Lagi satu, kalau ada orang2 Sabah yang nak cuba suplemen kesihatan Shaklee, boleh contact MV sebab MV adalah seorang Shaklee Independent Distributor yang berdaftar secara sah dengan Shaklee Malaysia. Boleh dapat consultation sekali. Yang tu kena bincang sendirilah dengan +Suzyanna YAp a.k.a MV ye.. Tapi selalunya free of charge jer..


Ha, jangan lupa berkunjung ke blog MV ye.. Mana yang belum kenal tu boleh kenal2.. Mana yang belum follow tu sudi2lah follow.. Jangan lupa tinggal jejak kalau nak dibalas kunjungannya.. Selamat berkenalan! ^_^


September Top 5 Komentator Blog Review :-
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog All About Love
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Kehidupan Dunia Sementara
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Sofu Hashim Bercerita
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog H.A.T.I
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Mrs. Secretary


Senarai Top 10 - Top 6 Komentator September 2014 :-
Ahmad Zumal Md Rayi - http://duniazumal.blogspot.com/
Akif Imtiyaz - http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
Cik Aini - http://miszpinkies.blogspot.com/
Irdina Ilham - http://akusukatulisblog.blogspot.com/
Zayani Zulkifli - http://nurulzayani.blogspot.com/



You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Kunjung bah jangan inda kunjung.. Hehe..

      Delete
  2. Nak try2 melawat sat... ramai blogger sabahan jugak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila2 Ayu.. Ramai jer blogger Sabahan ni.. Seronok kenal diorang sebab boleh tau more about negeri di bawah bayu.. ^_^

      Delete
  3. tq dear malu i tau..mv bukan pengedar sah tp kakak mv ...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Takde apelah nak tenkiu.. Mieza yg should say thanks coz selalu support blog ni.. Oh ye ke? Haha! Salah info la tu.. Edit2.. Hehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Jangan lama sangat delay tu.. Hehe.. Terjah cepat2! Hehe..

      Delete