September Top 5 Komentator Blog Review - Blog H.A.T.I

by - 4:00:00 pm

September Top 5 Komentator Blog Review - Blog H.A.T.I | Petang ni, nak review blog H.A.T.I pulak selaku pengomen kedua terbanyak Rosmiza Ali Official Blog™ sepanjang bulan September lepas.


Owner blog H.A.T.I ni nama panggilannya Lya.. Actually she is one of my ex-schoolmate masa sekolah menengah dulu.. Hehe.. Terjumpa balik kat blog.. Terus jadi pengunjung tegar gitu.. Yang tegar tu mestilah aku coz aku suka baca entri2 kat blog Lya ni..


Lya banyak berkongsi cerita tentang aktiviti hariannya bersama keluarga kecilnya juga tentang kehidupannya dengan menjadikan Asya which is her daughter sebagai model tetap blog beliau. Lya ni seorang yang sangat kuat & tabah dalam mengharungi ujian kehidupannya. Siapa yang ikut blog Lya dari awal taulah apa yang aku maksudkan..


Antara blog paling sempoi yang aku suka baca. Untuk Lya, keep up your interesting blog writing and thanks sudi jadi pengomen tegar blog ni.. Will always support you my dear friend.. Xoxo! ^_^



September Top 5 Komentator Blog Review :-
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog H.A.T.I
September Top 5 Komentator Blog Review - Blog Mrs. Secretary


Senarai Top 10 - Top 6 Komentator September 2014 :-
Ahmad Zumal Md Rayi - http://duniazumal.blogspot.com/
Akif Imtiyaz - http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
Cik Aini - http://miszpinkies.blogspot.com/
Irdina Ilham - http://akusukatulisblog.blogspot.com/
Zayani Zulkifli - http://nurulzayani.blogspot.com/


You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints