3#Alexa Rank - November 2014

by - 8:37:00 am

3#Alexa Rank - November 2014 | Assalamualaikum & selamat pagi sahabat! Alhamdulillah, masih diberi peluang bernafas dan menikmati nikmat kesihatan yang baik di muka bumi ini. Kalian bagaimana? Semoga semuanya sihat2 belaka hendaknya. Eh, dah macam tulis surat pulak gayanya. Heehuu..


Okay, aku baru je lepas semak status trafik terkini Alexa RosmizaAliDotCom. Alhamdulillah, nampaknya ada penurunan walaupun tidaklah banyak. Tak mengapalah turun sikit2, asalkan dapat konsisten turun hari demi hari. Kalau turun mendadak tapi tak konsisten pun tak seronok jugak kan? *Ni namanya ayat menyedapkan hati sendiri..Lols!* Heheh..

Alexa Traffic Rank
3#Alexa Rank - November 2014


Global Rank : 1,706,921
Rank In Malaysia : 5,925


Terdapat penurunan sebanyak lebih kurang 2000 lebih dalam rank di Malaysia dan hampir 1 juta untuk global rank dalam tempoh lebih kurang seminggu. Banyak lagi nak bagi turun ni. Kalau boleh nak berada dalam top 1000 dalam rank di Malaysia. In Shaa Allah.


Oktober Alexa Traffic Report :
1#Alexa Rank - Oktober 2014
2#Alexa Rank - Oktober 2014


You May Also Like

27 Silent Hunter's Footprints

  1. Tahniah.tetap juga masuk dalam rank...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk rank tapi nombor still tak cantik.. Kena gigih lagi upkan trafik.. Heehuu..

      Delete
  2. Wah...bayk beza dari yg sebelum ni. Tahniah dear ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Tapi belum cukup memberangsangkan la Fiza.. Nak kena susun strategi lagi nih.. Huhu..

      Delete
  3. memang seronok je rasa kan bila tengok nombor rank Alexa tu makin lama makin mengecil... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Ezad.. Rasa semangat nak terus berblog tu lain macam jer.. Hehe..

      Delete
  4. All the best.. salam sukses selalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih KK! Mohon beri tunjuk ajar.. ^_^

      Delete
  5. Turun sikit pun takpe, asal ada kemajuan :)

    ReplyDelete
  6. Teruskan usaha untuk dapatkan ranking yang baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah.. Thank you Zu Mal.. ^^,

      Delete
  7. wah..terbaiklah..kejap je da ada ranking pas bertukar link kan sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Tapi nak kena rajin update lagi la sis.. Huhu..

      Delete
  8. Insyaallah. amin..mesti boleh punyer...tq yer sebab singgah n komen blog luqman.luqman follow sini yer..follower yang ke 980.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah rosmiza, satu pencapaian yg terbaik, julia wpun jauh ke belakang tp tetap usaha ke arah itu...keep blogging dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kita keep blogging & sukses dalam dunia blog ye Julia! ^_^

      Delete
  10. Smg lps ni terus meningkt... :)

    ReplyDelete
  11. Scha pun tgah nak naikkan lagi alexa ni. hehe

    ReplyDelete
  12. mv punya jauh dibawah huhu tahniah miza

    ReplyDelete
  13. Akak pnya rank ke laut dh..sbb lately nie busy ssh nk update blog..nak bw pn tak sempat.. huhuh7

    ReplyDelete