8 Jenis Ragam Di Majlis Kahwin #HotTV

by - 8:30:00 am

8 Jenis Ragam Di Majlis Kahwin #HotTV | Tengah aku sibuk mem'busy' body baca new feeds di facebook, terjumpalah video 8 Jenis Ragam Di Majlis Kahwin by #HotTV ni. Geli pulak hati aku tengok. tapi sometimes ada betulnya jugak. Hehe.. Layanssss..! ^_~



Ragam#1 : Tok kadi tersalah sebut nama

Ragam#2 : Orang datang kutip hutang

Ragam#3 : Kahwin lari

Ragam#4 : Kekasih lama datang ke majlis

Ragam#5 : Mak andam mengalahkan pengantin

Ragam#6 : Kawan-kawan datang buat hal

Ragam#7 : Isteri pertama datang terjah

Ragam#8 : Tertukar pengantin

Macam2 ragam orang kahwin ye. Bila diparodi kan macam ni jadi geli hati pulak. Tapi kalau fikir dalam situasi sebenar memang stress dibuatnya. Nak kahwin sikitla punya susah sekarang ni. Dah kahwin lain pulak ragamnya. Apa2 pun, semua ini adalah lumrah kehidupan. Yang pasti, kenalah pandai atasi. Kbai! ^_~

[*Autopublish*]


You May Also Like

17 Silent Hunter's Footprints

  1. sy belum jumpa semua ragam tu lagi in real life. hehe banyak dalam tv je :D

    ReplyDelete
  2. Hottv makin gempaq sejak eby yus join the club ^_^

    ReplyDelete
  3. Harap saya kawin kelak takde la ragam sangat. hahaha :D

    ReplyDelete
  4. lumrah kehidupan...ada suka, ada duka, ada pahit dan manis...kenalah lalui semua ini....:)

    ReplyDelete
  5. hehe. macam2 ragam nya. kelakar part kawen lari :)

    ReplyDelete
  6. No.1 tu selalu pada yang nama ada 15 suku kata..jenuh tok kadi menghafalnya..nak-nak pulak tok kadi yang lama-lama ni.

    ReplyDelete
  7. Hahaha..semua tu memang kes naya kalau menyerang!!
    Nauzubillah

    ReplyDelete
  8. hihi bab no.7 mmg hancur terus majlis

    ReplyDelete
  9. ragam 4 tu takkkk patut.. haha
    ragam 8..lagi xleh trima akal. haha

    ReplyDelete
  10. haha, yang no 4 tu mmg standard lah kan :p

    ReplyDelete
  11. Ada tgk haritu. Memang lawak ☺

    ReplyDelete