Bakal Bercuti Lagi

by - 3:16:00 pm

Bakal Bercuti Lagi | Assalamualaikum & selamat petang sahabat! 3 hari tanpa sebarang update. Huhu.. Makin dekat tarikh makin tak keharuan mood ni. Erm.. Memang orang yang ada masalah kesihatan ni ada masalah gangguan emosi ke?


Well entri hari ni tak ada apa sangat nak cerita. Just nak bagitau, blog RosmizaAliDotCom bakal bercuti lagi buat sementara waktu. I'm gonna be warded on 13th November which is lagi 2 hari ni and akan menjalani operation on the 14th.. So, blog akan sunyi lah ye buat beberapa ketika. Tak tau la seminggu, 2 minggu, 3 minggu or bulan2.. Depends on my health condition.. Apa2 pun mohon doa semua agar segalanya berjalan dengan lancar dan kesihatan aku kembali pulih seperti biasa.


Gonna miss u all! Xoxo! Assalamualaikum..


You May Also Like

30 Shaklee Lovers Visit

  1. get well soon kak miza,,, inshaAllah.... Sha jugak tak reti rehat walaupun sakit.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah semakin sihat Sha.. Thank you.. ^_^

      Delete
  2. Insya allah.. semoga semua baik-baik je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. In Shaa Allah Anil Wanina.. ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. In Shaa Allah.. Terima kasih Sally.. ^_^

      Delete
  4. semoga semuanya dipermudahkan....oparate apa dear...

    ReplyDelete
  5. mieja sakit ape??
    lya faham sgt perasaan tu..
    moga mieja tabah n sabar..
    lya doakan moga semuanya bjln lncar n dipermudahkan.
    mohon bertabah & semoga cpt2 recover...

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan.. :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini...semoga segera sembuh

    ReplyDelete
  8. Sakit apa sis? Apa pun semoga dipermudahkan urusan2 mu olehNYA... ameen... get well soon kay...

    ReplyDelete
  9. Semoga puan kembali sihat lepas operation nanti ye...

    ReplyDelete
  10. Asalam..semoga cepat sembuh..lama khaty tak singgah sini..

    ReplyDelete
  11. Ros sakit ape? Klu sht nnti bgth tau..

    ReplyDelete
  12. rindunya kat miza...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  13. Semoga cepat sihat yer..jaga diri dear ;)

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti, rehatkan minda dan jiwa

    jom sertai peraduan TONTON DAN MENANG !!!

    ReplyDelete
  15. Semoga mieza tabah hadapi ujian nie.. semuanya dh selamat btl tak..

    ReplyDelete
  16. Smoga kesihatan kembali pulih seperti biasa.

    ReplyDelete