Brand New [ Rosmiza Ali Dot Com ]

by - 3:44:00 pm

Brand New [ Rosmiza Ali Dot Com ] | Oktober sudah pun berlalu. Banyak perubahan yang dilakukan pada blog sepanjang bulan Oktober yang lalu. Antaranya ialah pertukaran domain, pertukaran template dari denim template ke simple template, pertukaran design blog, dan terbaru pertukaran nama blog. Yang ni baru je kejap tadi aku tukar. Dulu aku gunakan Rosmiza Ali Official Blog sebagai nama blog. Hari ni bersempena dengan kedatangan bulan baru, aku tukar ke Rosmiza Ali Dot Com



Banyak juga peningkatan yang boleh dilihat pada blog sepanjang bulan lepas. Pengunjung blog pun nampaknya dah semakin bertambah. Tapi peningkatan tu tak boleh dibanggakan sangat, yang penting kena pastikan jumlah pengunjung harian yang konsisten. Bukan mudah tu. Huhu..


So, apa pendapat korang? Okay tak aku tukar nama blog ke Rosmiza Ali Dot Com? Apa2 pun aku harap nama baru ni akan serasi dengan blog dan membawa lebih banyak kejayaan buat aku dalam dunia blogging.. 


You May Also Like

23 Shaklee Lovers Visit

  1. semoga terus berjaya dengan perubahan ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah2an.. Terima kasih Kucha Lana! ^^,

      Delete
  2. Moga terus success dengan Rosmiza Ali Dot Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Sofu! Teruskan support each other k! ^_^

      Delete
  3. Salam singgah sini Miza...Alhamdulillah semoga di bulan november akan lebih baik dan bertambah baik dari hari ke hari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Mudah2an semuanya baik2 belaka hendaknya.. Amin.. ^_^

      Delete
  4. Jemput join :D

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas invitation AE.. In Shaa Allah, free2 nanti saya join ye.. Tengah membayar hutang bw nih.. Hehe.. ^_^

      Delete
  5. Tahniah & syabas.. semoga terus sukses ye... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  6. suka tengok.. simple... kaler pun soft je :)

    ReplyDelete
  7. Mane2 pon ok kak...
    Perubahn sitif gitu...
    Tahniah ayu ucapkan..
    Semoga terus maju..
    Insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitif tu ape ayu? Hehe.. Btw, thanks upport blog akak.. ^_^
      RosmizaAliDotCom

      Delete
  8. Tahniah atas perubahan ini ya. Bestnya dah ada domain ni. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sally! Sally pun boleh je kalau nak tukar domain.. ^^,

      Delete
  9. Cantiknyerr header tuu... makin berseri2 nampak nya blog nie... :) meh ajar kiter buat plak... ngeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala, simple design je acik idah.. Nak ajar pun tak reti sebab kite bukanlah designer bertauliah.. Main godek2 sedniri je.. Huhu..

      Delete
  10. Teringin nak tukar dot.com. Tapi tak tau bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak tukar, baik tukar awal2.. Nanti dah rank dah cantik baru nak tukar, berpeluh keyiak nak kejar balik rank tu.. Huhu..

      Delete