Hutang Seorang Pemiutang

by - 8:36:00 pm

Hutang Seorang Pemiutang | Assalamualaikum sahabat! Hari ni mood swing sikit. Malas nau nak update blog tetiba. Siang tadi dah buka blog, buka dashboard then buka new post. Lama la aku tenung skrin. Dari pagi membawa ke tengahari sampai la ke petang. Satu apa idea pun tak datang. Last2 aku biar je skrin dengan ruangan new post yang bersih suci tanpa sebarang contengan sampailah lappy hibernate sendiri. Hmm..


Nasib baiklah dah schedule siap2 post untuk Best Health Talk semalam. Ada la jugak update dekat fanpage. Bukan mudah nak pastikan idea sentiasa ada untuk bagi blog sentiasa bernyawa. Kadang idea banyak melimpah ruah tapi bila mood terganggu pun tak menjadi jugak. Tak semena2 kepala otak jadi kosong. Apa pun tak boleh. Ermmm.. -_-"


Kesimpulannya, bila mood terganggu maka aku akan kembali menjadi seorang pemiutang yang berhutang bloghoping ke blog sahabat semua. Huhu.. Blogpost pun, malam ni je baru aku terasa perlu update sesuatu bila semak jumlah uv boleh tahan kencang. Kesian pulak pada mereka yang datang mengharap nak baca sesuatu yang baru kat blog ni tapi apa pun tarak. Maka terhasillah entri sebegini. Harap maafkanlah.. Kbai!

Gambar Hiasan Credit To Google.

You May Also Like

19 Silent Hunter's Footprints

  1. idea mmg x blh nak paksa . kena buat bw dulu . bila dah baca entry org , mungkin akan lahir idea ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi nak kena ada mood yang baik jugak Vee.. Huhu.. Kalau mood ke laut, bacalah banyak mana pun, satu hape idea pun x datang.. Huuu..

      Delete
  2. Selamat melunaskan hutang blog. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! sedang melunaskan hutang la ni ha.. Aduyaiii.. Banyak entri dah terlepas.. Kenalah cover bali semua.. So, lambat sikit la ye nak sampai ke blog semua.. Heehuu..

      Delete
  3. Yelah..kadang kadang idea nak dtg pun susah..kena keluar ambil angin ..ermm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Sesekali kena bagi minda & badan berehat amik angin luar.. baru fresh sikit..

      Delete
  4. Hehehe...jgn berhutang ☺

    Biasalah tu. Bila byk idea, mood plak tak berapa nak elok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapek nak nolong.. Terpaksa jugak berhutang bila mood tak berapa nak bagus.. Kang jadi lain pulak.. Haih~~

      Delete
  5. Hehee.. kira halal je lah.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Takleh, nak gi bayar jugak.. Tak best bila termiss entr dari rakan2 blogger.. Kena cover balik satu2.. Hehe..

      Delete
  6. pernah juga blur xthu nak update ape..last2 baring, tidur..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baring.. Tidur.. Makan.. Layan citer kartun Barbie.. Ngahahaha!

      Delete
  7. macam mama gak.. beria nak update, tapi bila ngadap screen, idea hilang.. aduhai ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Biasa jadi macam tu bila emosi tak stabil.. Betul tak mama? ^_^

      Delete
  8. Kena sentiasa update entri terbaru kan ;D hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena.. Tapi dah takde idea, apa pun tak boleh.. Huuu..~~

      Delete
  9. nak berblog ni kena ada mood jgak. mood update and mood blogwalking. hehe

    ReplyDelete
  10. MV tak balas jejak dan langsaikan hutang

    ReplyDelete