Rumusan Jumlah UV Bulanan : Oktober 2014 [ RosmizaAliDotCom ]

by - 12:34:00 pm

Rumusan Jumlah UV Bulanan : Oktober 2014 [ RosmizaAliDotCom ] | Assalamualaikum & selamat hari Isnin sahabat! Bagi yang bekerja tu, selamat bekerja. Bekerjalah dengan seikhlas hati. Jangan nak blues2 sangat. Kerja jangan curi tulang. Syukurlah, enkorang semua ada kerjaya yang tak semua orang dapat peluang tu. Tak kiralah kerja ko pangkat executive atau non-executive sekali pun. Yang penting enkorang ada kerjaya. Jadikan pendapatan yang enkorang dapat tu berkat dan halal.


Bagi yang bekerja dari rumah *yang orang selalu nampak macam kita ni takde kerja* tu, lakukanlah apa sahaja yang dirasakan bermanfaat dan boleh memberi kebaikan untuk semua. Kebaikan yang bagaimana? Silalah cari sendiri. Semua dah besar panjang. Takkan nak kena suap lagi? Baiklah, cukup mukadimah panjang lebar aku untuk hari ni.

Rumusan Jumlah UV Bulanan : Oktober 2014 [ RosmizaAliDotCom ]

Ini merupakan blogpost pertama aku untuk entri Rumusan Jumlah UV Bulanan. Abaikan watermark nama blog lama tu. Tu sebab aku printscreen betul2 pada 1 haribulan baru ni. Terus masukkan watermark dengan nama blog lama. Lepas tu tak sempat nak update sebelum tukar nama blog. Hari ni baru sempat nak update. Sebab aku malas nak edit2 balik, so biarkan jelah watermark tu kat situ. Haha!


Sepanjang bulan Oktober yang lalu, keseluruhan Unique Visit yang diterima oleh blog RosmizaAliDotCom hanyalah 872 UV dengan jumlah pageview 2468. Aku tak pasti samada terdapat peningkatan dari bulan sebelumnya atau pun tidak sebab ini kali pertama aku semak dan publish di blog.

Rumusan Jumlah UV Bulanan : Oktober 2014 [ RosmizaAliDotCom ]

Dan ini adalah antara tarikh di mana entri2 di blog RosmizaAliDotCom paling banyak menerima kunjungan daripada pembaca. Kunjungan paling tinggi diterima adalah pada tarikh 6 hingga 12 Oktober 2014. Aku belum semak lagi entri apa yang menarik sangat pada tarikh tersebut. Penting untuk kita tau jenis artikel atau niche entri yang berjaya menarik perhatian ramai pengunjung ke blog bagi memastikan konsistensi Jumlah UV Bulanan. Ini adalah salah satu cara untuk aku kenalpasti niche artikel yang sesuai dengan blog aku. Semoga usaha ini dapat memberi sedikit impak kepada blog ini.


Oklah, banyak kerja nak buat nih.. Tak tau la sempat update untuk next entri ke tak. Kalau tak sempat, esok2 lah aku update ye. Hutang blogwalking dulu. Bak kata +Bro Framestone , aku kan suka berhutang.. Kemahen dia memperkotak katikkan aku dalam blog dia tau.. [BACA SINI].. Biasa dia nih..


**NOTA**
Entri ini sekadar sebagai rujukan aku untuk memperbaiki dan menambah baik mutu blog dari masa ke semasa. Bukan untuk menunjuk2 atau bermegah2 ye. Apa benda la yang aku nak megahkan dengan UV yang sejemput tu hoi..!


You May Also Like

23 Silent Hunter's Footprints

  1. Hehee.. jngn suka berhutang huhu.. gurau je tau.. :D
    Apa pun didoakan agar semuanya dipermudahkan & berjln lancar.. semoga terus sukses.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Nak buat macamana.. Terkadang tak terkejar dek masa.. Huu..

      Delete
  2. boleh dipertingkatkan lagi ni...

    sekarang ni pun kak mia perasan miza dah rajin blogwalking. tahniah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tengok kelapangan gak kak Mia.. Inspirasinya mestilah Kak Mia! ^_^

      Delete
  3. Jauh tue, banyak perli diperbaiki bagi up sikit blog nie

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang jauh bangat lagi nih bro.. Bagila tips sikit.. Ala, kemut arr bro ni.. haha! Larikssss!

      Delete
  4. tingkatkan penulisan ya :) gud;lluck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Lisa.. Tengah usaha lagi.. Lisa pun terer gak menulis.. Tips pelishhhh~~~ ^_^

      Delete
  5. Wahhh dear banyak tu.. Dulu b4 2011 trafik tggi tp slps tu mmg jatuh.. Good luck dear.. Same2 kita sharing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. Jom kita uasaha balik jom! ^_^

      Delete
  6. ada peningkatan nih.. keep it up ya :)

    ReplyDelete
  7. baca entri miza baru tengok nuffnang..huhu serius xbrp fhm..br nampak uv tinggi jugak..tapi ape pentingnya uv ni miza..? blh share..?

    ReplyDelete
  8. http://www.ibuhana.com/2014/11/makanan-otak-kurus-kolestrol-sendi_2.html

    ReplyDelete
  9. wah...ramai.. blog zaza skg ni dah ke tasik..slow dah xmcm dlu.. sob sob...

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Semoga sentiasa maju dalam dunia blogging ni.

    ReplyDelete
  11. Blog otai kan... mestilah ramai pengunjungnya... :) all d best sis...

    ReplyDelete
  12. Asalam tahnia ya..dan tahnia juga top di blog mia...salam kenal blog

    ReplyDelete
  13. hehehehehehhe...ok la tu sis.. kathy baru mampu bw hari ni. line semput sangat :(

    ReplyDelete
  14. wah.. eh, oklah tu.. ada peningkatan.. semoga terus berjaya ye.. all the best tau..

    ReplyDelete
  15. Ramainya pengunjung...akak masih jauh lagi ni
    Byk kena belajar dgn blogger2 hebat

    ReplyDelete
  16. Usaha tangga kejayaan. Boleh naik lagi tu.

    ReplyDelete