Top Komentator Oktober 2014

by - 7:04:00 pm

Top Komentator Oktober 2014 | Tiba masa untuk aku umumkan Top 10 Komentator sepanjang bulan Oktober yang lalu. Nampaknya banyak nama baru yang muncul kali ni.. Pengomen yang masih kekal berada dalam senarai Top 10 Komentator pada bulan Oktober ada 3 orang je. Tu pun ada yang dah jatuh ke tangga lebih bawah. 



Tapi saya tetap nak ucapkan tahniah kepada anda kerana masih tersenarai. Sekurang2nya saya tau ada yang setia berkunjung sekaligus meninggalkan komen di blog ini. Terima kasih sangat2 tau.. Yang lain2 entah ke mana menghilang.. Sobs! -_-'


Terima kasih yang tak terhingga juga diucapkan kepada semua yang tersenarai tidak kira ditangga mana anda berada kerana tanpa komen2 dari anda semua, maka tidak meriah la blog picisan ini. Macam biasalah ye, mereka yang berada pada tangga ke-5 dan ke bawah akan direview blognya. Dan bagi yang berada pada tangga ke-6 dan ke atas tu akan disertakan link blog mereka pada setiap entri review nanti. Maknanya kalau ada 5 review, maka 5 kali lah link2 blog anda akan dipaparkan dalam blog ini. Suka tak? Tepuklah tangan sikit.. Clap! Clap! Clap! ^_^


Ada beberapa nama yang sebelum ni dah direview blog mereka. So pada mereka yang berkenaan tu , nanti boleh bagi link entri terbaik anda untuk direpost ke dalam blog ini sekaligus di ping ke fanpage dan laman2 sosial iols ye.. Blog tersebut ialah blog Sofu Hashim Bercerita by kak +Sofu Hashim dan blog Mrs. Secretary by kak +Farah Wahyda. ^_^


Sebelum tu, apa kata korang semua berkenal2an dulu dengan mereka. Mana yang dah kenal tu rapat2kanlah ukhwah.. Mana yang belum follow, sudi2kanlah follow.. Gittuuuw kan? Support sesama rakan blogger k! ^_~

Ahmad Zu Mal Md Rayi - http://duniazumal.blogspot.com/




You May Also Like

17 Silent Hunter's Footprints

  1. Tahniah kpd semua yg tersenarai. Belum dpt tersenarai lagi sini. In shaa Allah.. lokasi baru pulak sini hehee. Salam November & salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KK dah termasuk dalam list tu... Amboi, top 3.. Selamat maju jaya! Semoga dapat kena review next month! ^_^

      Delete
  2. Wahhh tersenarai
    Terima kasih kak ros....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Ayu! Sama2.. Terima kasih kembali dari akak.. Tunggu review dari akak ye.. ^_^

      Delete
  3. lya xleh tersenarai dlm ni..sbb masa bw sgt limited.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Lya.. Kite faham.. No problem lah.. ^__^

      Delete
  4. Eh ada nama bro terselit la pula

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh bro, buat2 terkejut pulak.. Cet!

      Delete
  5. Hehehe..cam tak caya je jadi pengomen tegar
    Singgah dan tinggal komen sebab berkongsi apa yang dirasa bila selesai membaca entri je

    kalu sudi ping entry ni ya tq Mieza..moga blog rosmizaalidotcom terus maju

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/cabaran-november-no-1-11-tempat-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orait kak Sofu! Nanti Mieza repost entri ni kat blog ni & ping kat fanpage Mieza ye.. ^_^

      Delete
  6. Tahniah semua para Top Komen yang rajin2 ni.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua yang tersenarai... :) bulan oktober acikidah kelautt... blog sampai bersawang... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Takpe acik idah.. Biasalah tu.. Kadang2 blog ni pun ke laut jugak.. Ahask! ^_^

      Delete
  8. Erkkk...terselit link blog kat nombor 2 tu...hehehe...

    TAhniah buat semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe! Tahniah Fiza! Terima kasih juga rajin datang singgah & tinggal komen.. Nantikan reviewnya ye.. ^^,

      Delete