Meet MissBecky The Black Bear!

by - 1:44:00 pm

Meet MissBecky The Black Bear! | Assalamualaikum & selamat tengahari cinta! Allah, liat sungguhla nak update blog lately ni.. Sabar jela.. Mood nak kembali aktif berblog tu ada, tapi semangat nak menulis tu tak balik2 lagi.. Cuti sakan mood  hoiii..! Gugugu~


Hari ni just nak perkenalkan korang dengan my new kesayangan, MissBecky The Black Bear! Haha! Tak ada apa yang menarik pun, sekadar nak menghidupkan blog & mengabadikan secebis kenangan di blog.. Sementara menanti idea kembali, jadi izinkanlah aku mengarut barang sesaat dua.. Eheh! ^_^



Ha, cute tak my Miss Becky? Nilah pet baru aku.. Senang bela.. Tak payah bagi makan, tak payah mandi, tak payah belai2, tak payah manjakan sangat.. Boleh dibawa ke mana2.. Pendek kata, di mana ada aku, di situlah ada ia.. Kan senang bela pet cani.. Kahkahkah!


Ok, entri tak bermanfaat di hari Isnin yang pilu.. Dengan hujan renyai dari pagi tak berhenti2.. Dengan cuaca sejuk, nyaman mendamaikan.. Sekian dulu entri kali ni.. Kbai! ;p



You May Also Like

3 Shaklee Lovers Visit