Everyday Is A Miracle!

by - 10:32:00 am

Everyday Is A Miracle | Salah satu topik dalam buku yang aku sedang baca sekarang iaitu Chicken Soup For The Soul - Berfikir Positif.. Ada 2 version, Bahasa Inggeris & Bahasa Melayu.. Yang aku baca ni versi Bahasa Melayu.. Punya lama tak membaca, kali ni rasa nak cuba pupuk balik minat membaca tu.. Dulu selalu suka baca novel jer, buku2 lain kurang sikit.. Tapi kali ni nak cuba dengan buku2 motivasi pula.. Dengan harapan sedikit sebanyak dapat membantu menaikkan semangat aku.. 


Pagi2 time breakfast or minum pagi, aku akan spend some time untuk baca buku ni.. Sedut aura positif sebelum mulakan aktiviti harian.. Lepas dah setel semua keje, aku akan sambung balik baca.. Orang lain boleh habiskan satu hari je kot baca buku macam ni, tapi aku ambil masa berhari2.. Haha! 


Ermm, dah masuk minggu kedua rupanya kita berada di tahun 2015.. Ish2! Belum ada apa2 perkembangan positif yang aku lakukan.. Sepertinya kurang produktif di permulaan tahun ni.. Haih~ Tak boleh jadi.. Kena serap lebih banyak cas positif nampak gaya.. Azam bulan ni, create Miracles in every single day! Chaiyok! ^__^


Oh, actually buku ni pemberian seorang kenalan yang banyak bagi aku nasihat & motivasi di kala aku menghadapi kesulitan dalam hidup.. Ada 2 buah, satu lagi nanti aku share kemudian.. Nak habiskan baca yang ni dulu.. Kbai!



You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. insha allah..moga dipermudahkan semuanya di tahun baru ni

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru Mieza..
    Moga terus bahagia dan suksess selalu

    ReplyDelete