Keep Calm.. It's 2015!

by - 9:20:00 am

Keep Calm.. It's 2015! | Alhamdulillah, masih dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki bernafas di muka bumi Allah ta'ala.. Dah masuk hari kedua kita meninggalkan tahun 2014.. Banyak perkara dan peristiwa yang berlaku di tahun 2014 yang memberi kesan mendalam kepada kita..  

Happy New Year 2015

Ramai yang dah mula pasang azam tahun baru.. Bermacam2 azam dah aku tengok orang duk post kat wall FB dan Instagram.. Ada yang nak kurus, ada yang nak cantik, ada yang nak kaya, ada yang nak lulus exam, macam2lah.. Apa pun azam korang, aku doakan semoga berjaya capai.. As for me, boleh baca entri sebelum ni [Klik] untuk tau azam aku.. Malas nak tulis 2,3 kali.. 


Pembukaan tahun baru aku tak berapa menarik.. Hmm.. Apa pun, aku berharap tahun 2015 akan memberikan lebih peluang kepada blog ni untuk terus maju dan harap dapat kerja cepat2.. Tu je, kbai!




You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. Moga impian menjadi kenyataan.

    ReplyDelete
  2. Selamat Tahun Baru 2015 ! Semoga apa yang diazamkan tahun 2015 ni akan tercapai.... :D

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah, sama 2 kita doakan ya!!

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru akak, moga azamnya akan tercapai. Amin :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah
    selamat tahun baru mieza,,
    semoga tahun baru membawa lbh erti dlm khidupan kita..

    ReplyDelete