Seminggu Kemudian

by - 7:15:00 pm

Seminggu Kemudian | Tu dia, seminggu sekali baru keluar satu entri.. Jangan ditanya ke mana aku menghilang.. Sebab aku tak hilang memana pun.. Cuma kebingungan sikit akhir2 ni.. Time banyak idea, mood nak menulis tak ada.. Time mood tengah melonjak, otak pulak blank.. Dah kenapa dengan aku ni?? Grrr.. -_-#


Mungkin sebab terlalu banyak fikir akhir2 ni, sampai aku pun tak tau apa benda yang aku fikirkan.. Ha, ayat pun dah macam ayat budak baru nak masuk sekolah.. Kualiti penulisan merudum.. Rank merudum.. Mood merudum.. Dengan aku2 sekali merudum.. Huuuu..


Bila lah nak back in action ni? Awal2 tahun dah ke laut mood nak berblog.. Blogwalking apatah lagi.. Ikut mood jugak.. Rasa rajin, sempatlah terjah 2,3 blog.. Bila mood malas datang, apa pun tak boleh.. Argh! Stress kah aku?? Aku pun tak tau.. Kbai!



You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. mengalami masalah yang sama ye.. mmg gitu.. Idea vs Mood gitu..hehe

    ReplyDelete
  2. Hehehehhehehe..xpe..relaks dulu..

    ReplyDelete