Tenggelam Timbul Macam Sabut

by - 12:48:00 pm

Tenggelam Timbul Macam Sabut | Pheww! Lama tak buka laptop.. Busy menguruskan rumahtangga katanya.. Kiyaaaa! Macam ko sorang je ada rumahtangga.. -..-" Banyak benda yang dah basi kalau aku nak share pun.. Jadi baiklah tak payah share.. Dengan moodnya kemain payah lagi nak hinggap, memang mengundang kebasian dan kesawangan la kat blog ni.. Ark ark ark! >_<"


Dulu ok lagi la kot.. Walaupun tak ada mood nak berblog, still lagi rajin on laptop.. Tak update blog sendiri pun, masih gigih mengendap blog sahabat2 blogger.. Tapi lately ni dah makin parah gayanya nih.. Jangan kata nak update blog, nak on laptop pun malas.. Huhu.. Gimme more motivation pleaseeeee.. -_-"

Kengkonon comel la tu golek2 menyerupai anak miow??
Image Credit To Sqworl

Sesekali terasa comelnya aku bergolek sebegitu.. Ark ark ark! Eh, tu bukan miow tau.. Tu aku.. Cer tengok bebetul.. Kot tak perasan tu aku rasa something wrong lah dengan enkorang punya deria penglihatan.. Baik gi check cepat! Kahkahkah! >.<


Cukuplah dulu rapuan aku untuk hari ni.. Kang lama2 lagi panjang aku meraban.. Erks! Mana cerita sabutnya??? @_@ Aku tau mesti korang cakap, "sejenis penipuan apakah ini???" sambil tumbuk meja.. Kan kan kan?!  Miahahahaha! Kene tipu.. Larikssssss!!!!  



You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. hahahaha. biasalah tu. ada on off jugak blogging ni. hehe

    ReplyDelete
  2. sama jugop dgn lya..
    ikut hari..tekoh rajin..ber-n3 di scheduled kan..

    ReplyDelete