Tiada Cerita

by - 5:12:00 pm

Tiada Cerita | Tu dia! Baru keluar dari gua.. Kahkah! Macamana ni? Banyak tenggelam dari timbul.. Kata blogger tegar.. Tegar ikut celah mananya kalau asyik hilang menyepi je nih? Haih~~ -_-"


Bukan senang nak dapat balik mood bila selalu sangat tenggelam ni.. Idea nak mengarang segan silu jer nak keluar.. Bloghoping apetah lagi.. Stress pulak rasa tinggal blog tak berupdate lelama.. Tapi apakan daya.. Mood tak mau mari.. Ni pun update guna phone je.. Laptop dah lama tak buka.. Sakit hati dengan diri sendiri sebab lama tak update blog. Kerasukan apa entah, semua malas nak buat.. Argh! Aku sunyiiiii..! Eh???


Ni kalau tamatkan entri kali ni entah bila pulak la nak dapat kerajinan update new entri.. Banyak keje tertangguh.. Dear self, tolong sihat cepat2.. Tuan badan nak keje ni.. Huhu.. T_T

You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. Replies
    1. Jom sis kita bangkitkan semula semangat berbloging mcm dedulu!😊

      Delete
  2. WAHAHA .. DEQ .. SEMALAM BARU START INTAI BLOG .. BERBULAN2 DAH XINTAI .. MENAIP APATAH LG .. TEPU OTAK . KIHKIH

    ReplyDelete