ESP - Soy Protein Isolate Powder

by - 1:30:00 pm

ESP - Soy Protein Isolate Powder | Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya yang lengkap iaitu 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi termasuk 9 asid amino penting yang diperlukan untuk proses sintesis protein tubuh.

Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP juga mengandungi kandungan lemak yang rendah tanpa laktosa dan kolestrol. 


Perbezaan ESP Shaklee :
  • Menyediakan sumber tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar.
  • Mengandungi 5 VITAMIN B penting, separuh dari nilai harian KALSIUM, serta ISOFLAVON soya. 
  • Dihasilkan di bawah Program Pengekalan Identiti atau Identity Preservation Program (IPP), di mana proses penanaman hingga pemprosesan kacang soya dipantau dengan teliti dan dilakukan dalam keadaan terkawal. 


Kod Produk : 11003 | Saiz : 850 gram

PROMOSI!!!
Setiap tong ESP boleh bertahan sehingga 1 bulan atau 1 bulan setengah bergantung kepada penggunaan. Harga pasaran bagi setiap tong ESP adalah RM150 (tidak termasuk pos). Dapatkan penjimatan sehingga RM40++ dengan pembelian TWIN PACK ESP. Promosi hanya berlangsung sepanjang bulan MAC 2015 dan bakal berakhir pada  28 MAC 2015! Setiap pembelian TWIN PACK ESP akan melayakkan anda menerima pelbagai hadiah eksklusif daripada Rafhanah Health & Beauty! Hubungi kami di talian 019-5327438 segera untuk maklumat lanjut dan dapatkan stok anda sekarang! 
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit*You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit