Jutawan Untuk Jutawan - We Are Family!

by - 6:39:00 pm

Jutawan Untuk Jutawan - We Are Family! | Alhamdulillah, semalam berjaya hadiri kelas di Faizworld Training Centre di Bangi or kitorang panggil FTC.. Ha, kalau nak tau FTC ni lah tempat kami2 para SID menimba ilmu.. Macam2 ilmu boleh dapat kat sana.. Yang pasti penuh dengan aura dan cas2 positif.. Seronok bila bertemu ramai rakan seperjuangan yang kebanyakannya surirumah & ibu2 yang berkerja dari rumah.. 


Kelebihannya bila kita jadi independent distributor ni ialah masa yang flexible & lebih masa bersama family.. Mak2 pergi training timba ilmu berkoyan2, anak2 pun boleh ikut mak2.. Tak payah susah nak pi hantar kat taska ke nursery ke apa.. Angkut je anak2 sekali.. Sebab kat FTC ni ada kids room khas untuk anak2.. So, kita pun takdelah rasa susah hati ke apa.. Anak2 sentiasa berada di depan mata dan dalam pemerhatian kita.. Kan ke tenang mak2 nak serap ilmu.. ^^,


Inilah antara keluarga besar kami.. Yang tak pernah kenal pun jadi kenal.. Yang tak pernah jumpa tetiba terjumpa kat sini.. Selama ni duk berchit chat dalam group je.. Sembang sampai lebam katanya.. Tapi tak pernah bertentang mata.. Even iols dengan mentor iols pun baru jumpa semalam.. Haha! Jumpa2 terus salam cium tangan laga2 pipi (nasib baik tak comolot comkaki sekali..Hiks!^_^) Menggelabah sebab lambat.. Kikiki..


Gambar kids room i lupa nak snap.. Tapi dengar anak2 ketawa menjerit keriangan, i pun teruja nak join depa bergumbira kat dalam tu.. Tapi ku sedar diri ini sudah lebih had umur.. -.-" Orang suh pi timba ilmu.. Bukan pi main pondok2 dengan anak2.. Eheh.. Banyak sangat ilmu dapat semalam.. Syukur dipertemukan dengan golongan yang bersemangat dan sentiasa positif sekaligus mengheretku ke kancah kepositifan.. Hah, hebak tak grammar iols.. Kah! >_<


So kepada surirumah yang rasa macam nak jana pendapatan sambil2 urus rumahtangga tu jomlah join kami..! Takdelah orang pandang surirumah macam kita ni pasif & tak produktif sangat kan.. Banyak aktiviti best2 tau selain dari kelas & training macam ni.. Ada family day, dinner dengan jutawan, trip 5 star ke oversea, hadiah gempaq2, eh macam2lah.. Kang cerita pepanjang kat sini korang bukan baca pun.. Kalau nak tau, roger2 iols k.. Jangan malu2.. Iols suka bila ramai orang bertanya.. Sebab iols suka nak share.. Nombor tepon iols dah bersepah kat fb, ig sume.. Petik je kat mana2 post iols tu.. Nak ajak sembang2 kosong pon boley.. Kan ke berkawan tu biar beribu.. Tak gituuu.. ^_~


Oklah, nak sambung study sikit.. Jumpa di next entri k! Xoxo!^_^



You May Also Like

1 Silent Hunter's Footprints

  1. Wahh menarik.. all the best Miza.. salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete