Misi Menyempurnakan Visi

by - 10:21:00 am

Misi Menyempurnakan Visi | Selamat pagi sahabat! Baru nak start enjin balik. Asyik ke laut je mood nak berblog sejak 2 menjak nih.. Bulan ni nak start aktif balik berblog.. Demi menyempurnakan misi dan visi sepanjang Mac ni, kena buang semua kemalasan dan ke'laut'an mood tu.. Campak jauh2 mauk gaung.. Haha! Jangan hangat2 cinderella sudah la.. Mihmihmih! ^^,


Ha, ni status semalam di facebook.. Antara misi dan visi seorang Rosmiza sepanjang bulan Mac 2015 ni.. Boleh tahan banyakla misinya tu.. Dalam satu2 misi tu ada anak2 dia pulak.. Even dah terlewat beberapa hari, tapi takpe.. Masih boleh catch up.. In Shaa Allah.. Nampak macam busynya life aku bulan ni.. Haha! Memang tu lah tujuannya pun.. Nak mula membusykan diri.. At least ada sesuatu yang aku boleh buat & capai dari duk makan tidur ternak lemak yang tak keluar2 ni.. Kihkih!>_<


Eh, oklah.. Stop sini dulu.. Nak schedule task lain pulak.. Heheh.. Kbai! ^_~





You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. good luck dans emoga dipermudahkan! :)

    ReplyDelete
  2. SEMOGE MISI DAN VISI AKAK TERCAPAI . HEHE .. BYK JUGAK TU .. RAJINKAN SIKIT . KIHKIH

    ReplyDelete
  3. Moga di permudah semuanya sis..

    ReplyDelete