PETUA : Wajah Suci

by - 8:30:00 pm

Petua Wajah Suci | Hai kekakak cecantik! Malam ni rasa macam nak share petualah dengan uols semua.. Kekakak je? Abang2 cemana pulak? Well, kalau abang2 sekalian nak merasa kulit muka segar glowing berseri2 suci lagi murni macam kekakak yang cantik ni, boleh je ikut petua ni.. Tapi jangan sampai jadi 'Suamiku Encik Sotong' pulak... Parah iols nak menjawab.. Kikiki.. ^_^


Oklah, tak payah sembang panjang.. Satgi nak tido dah ni.. Jom ikut petua ni! ^_~

Setiap kali basuh muka waktu pagi masa baru bangun tidur, elakkan dari guna apa2 produk pencuci muka. Basuh dengan air biasa je.. Lepas dah cuci muka, jangan lap.. Biar je air tu kering sendiri kat muka. Paling afdal, masa ambil air sembahyang.. Jangan dilap air sembahyang tu.. Biar dia kering sendiri.. Ala, takpela telekung ber'taik' lalat pun.. Boleh basuh apa.. Tak pun beli jelah baru.. Amboi, alat make up 2,3,4 ratus sebulan mampu beli khonnnn.. Takkan lah nak beli telekung baru sepasang sebulan tak mampu kotttt.. Hehe..


So, itulah dia petuanya.. Senang kan? Tak perlu keluar duit beribu nak kulit muka cantik segar & berseri.. Air sembahyang tu sebenarnya yang buat muka kita tampak fresh.. So amalkanlah selalu.. Amalan ni dapat membantu mengekalkan kecantikan asli wajah kita dan menjadikan wajah kita tampak bercahaya dan segar selalu. Psst! Jangan lupa ambil suplemen cantik setiap hari untuk penjagaan kecantikan dari dalam..! ^_~


Ok, selamat bercantik2..! Nunite! ^__~


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. Wahhhhh....kakau gitu baguslah sebab mmg pun solat subuh selalunya jarang mandi dulu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mandi sebelum subuh lagi bagus.. ^_^

      Delete