Shaklee Kini! Bisnes Di Hujung Jari!

by - 5:06:00 pm

Shaklee Kini! Bisnes Di Hujung Jari! | Dulu2, kalau nak berniaga kena ada tapak jualan.. Kena keluar rumah untuk berniaga.. Kena angkut segala barang jualan bawak pergi berniaga.. Nak kena ada modal besar jugak untuk stok.. Nak shopping pun kena keluar rumah.. Nak kena pakai cecantik, kemas2, ensem2, baru stylo nak keluar bershopping.. Betul tak? Ehehehe.. ^^,


Tapi sekarang semuanya di hujung jari! Klik3, dah siap shopping! Lepas tu boleh duduk bersidai depan tv tengok running man sambil tunggu barang sampai.. Belum 2 hari, tau2 barang dah sampai depan pintu rumah.. Syorga sungguhla dunia membeli belah di hujung jari zaman sekarang ni kan?


Paling seronok bila berbisnes secara online.. Dapat bonus bulan2.. Tak payah susah2 pikir nak bersolek, nak pakai apa, duduk lepak2 depan pc or laptop or tab sambil makan kuaci pun boleh buat duit.. Alahai, syok betul.. Ala, henfon pon semua dah canggih2.. Kalau tak, mana boleh update IG hari2 iye ke tidok? Hehe..


Inilah bestnya bisnes Shaklee.. Kalau malu or rasa tak konfiden nak mengadap customer, buatlah secara online.. Kalau rasa susah nak pegi beli stok, takde kenderaan, order jelah online.. Kalau sibuk sangat sampai tak sempat nak gi pos barang customer, bagi Shaklee setelkan.. Login je Shaklee2u.. Klik3.. Pappp!!! Barang sampai ke customer.. Tak ke senang keje tu?? Tiap2 tengah bulan tunggu je bonus masuk.. Kadang tak sempat tengah bulan, tengok2 cash dah bertambah dalam akaun.. Baik hati betul Shaklee tau.. Selalu bagi bonus awal.. <3


Psssst! Bonus iols dah masuk dah hari ni.. Pagi2 lagi shaklee dah transfer cash bonus masuk akaun.. Patutla meriah semacam je tetiba group hari ni.. Kegirangan bonus dah masuk rupanya.. Kemahen masing2 bergumbira.. Iols lagilah.. Tanjat gegirl tengok bonus macam banyakkkk jerrr.. Bulan lepas masa closing kira2 rasanya takdela banyak macam tu.. Kira2 balik rupanya ada extra dari net personal bonus bulan lepas.. Alhamdulillah.. ^_^


Uols tak nak bonus ke? Kalau nak, meh whatsapp iols.. Kita sembang2 cakap pasal bonus sampai lebam.. Takyah cakap dah pasal GST tu.. Sakit kepala jer uols.. Baik pikir macamana nak dapat extra income.. Baru tak sakit kepala.. Hehe.. ^_~
.


You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. Singgah petang di sini...
    Moga sukses dlm bisnes yg diceburi..

    ReplyDelete
  2. tahniah ros..seronok ya dapat bonus,,semoga ros berjaya dan semakin berjaya lagi..keep it up

    ReplyDelete