TENTANG SHAKLEE

by - 8:42:00 am

TENTANG SHAKLEE | Di Shaklee, kami percaya alam memegang jawapan kepada kehidupan yang panjang, sihat dan produktif.


Kisah Shaklee bermula hampir 60 TAHUN yang lalu dengan Dr Forrest C. Shaklee. Falsafah hidupnya adalah Hidup Berharmoni Dengan Alam® dan didorong oleh pergerakan berterusan untuk membantu manusia hidup bahagia dan sihat.


Hari ini, Shaklee adalah syarikat suplemen semulajadi NOMBOR 1 di Amerika Syarikat dengan pejabat2 di seluruh dunia, dan pakar2 utama dalam penyelidikan pemakanan. Shaklee berusaha lebih kuat dan menjangkau di luar standard industri setiap hari untuk memastikan bahawa produk kami SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERFUNGSI, dan SENTIASA MESRA ALAM.


Selain menguji setiap ramuan baru untuk lebih 350 bahan cemar yang berbahaya, Shaklee menjalankan lebih 100,000 UJIAN KUALITI SETAHUN. Shaklee juga telah melabur lebih daripada $250 JUTA dalam ujian klinikal, penyelidikan & pembangunan dan disokong oleh lebih 100 PENULISAN SAINTIFIK -termasuk ujian pertama kali dibuat selama 20 tahun iaitu Kajian Landmark (Landmark Study), yang disiarkan di dalam Jurnal Pemakanan dan banyak lagi. Shaklee telah membantu 7 daripada 25 pengembaraan yang tercatat di dalam Time-Life® Books' 25 Greatest Adventures of All Time.


Selain itu, Shaklee juga menawarkan peluang untuk sesiapa sahaja untuk menjana pendapatan tambahan dengan berkongsi produk mereka. Setakat ini, Shaklee telah membayar lebih daripada US$ 6 BILLION dalam bentuk komisyen kepada pengedar2nya. Daku salah seorang daripada penerima komisyen itu! Hehe.. Alhamdulillah.. ^_^You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit

Follow My IG