Blogger templates

Thursday, 16 April 2015

TENTANG SHAKLEE

TENTANG SHAKLEE | Di Shaklee, kami percaya alam memegang jawapan kepada kehidupan yang panjang, sihat dan produktif.


Kisah Shaklee bermula hampir 60 TAHUN yang lalu dengan Dr Forrest C. Shaklee. Falsafah hidupnya adalah Hidup Berharmoni Dengan Alam® dan didorong oleh pergerakan berterusan untuk membantu manusia hidup bahagia dan sihat.


Hari ini, Shaklee adalah syarikat suplemen semulajadi NOMBOR 1 di Amerika Syarikat dengan pejabat2 di seluruh dunia, dan pakar2 utama dalam penyelidikan pemakanan. Shaklee berusaha lebih kuat dan menjangkau di luar standard industri setiap hari untuk memastikan bahawa produk kami SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERFUNGSI, dan SENTIASA MESRA ALAM.


Selain menguji setiap ramuan baru untuk lebih 350 bahan cemar yang berbahaya, Shaklee menjalankan lebih 100,000 UJIAN KUALITI SETAHUN. Shaklee juga telah melabur lebih daripada $250 JUTA dalam ujian klinikal, penyelidikan & pembangunan dan disokong oleh lebih 100 PENULISAN SAINTIFIK -termasuk ujian pertama kali dibuat selama 20 tahun iaitu Kajian Landmark (Landmark Study), yang disiarkan di dalam Jurnal Pemakanan dan banyak lagi. Shaklee telah membantu 7 daripada 25 pengembaraan yang tercatat di dalam Time-Life® Books' 25 Greatest Adventures of All Time.


Selain itu, Shaklee juga menawarkan peluang untuk sesiapa sahaja untuk menjana pendapatan tambahan dengan berkongsi produk mereka. Setakat ini, Shaklee telah membayar lebih daripada US$ 6 BILLION dalam bentuk komisyen kepada pengedar2nya. Daku salah seorang daripada penerima komisyen itu! Hehe.. Alhamdulillah.. ^_^1 comment:

Labels

Advanced Joint Health Tablet Advertorial Affiliate Alfalfa Complex Anti-Aging B Complex Berpantang Cinch Energy Tea Mix Collagen Powder Cyst Depression Detox Energizing Soy Protein ESP GLA Complex Healthy Nutrition Healthy Recipes Info Sihat Kehamilan Kesihatan Kesihatan Kanak-Kanak Kuih Raya 2016 Lazada Lecithin Lifestyle Masalah Lemah Pundi Kencing Motherhood Journey My Pregnancy Journey NON-GMO Nutriferon Obesiti Omega Guard OsteMatrix Parenting Penuaan Performance Drink Personal Placenta Previa Postnatal Pregnancy Pregnancy Tips Prenatal Quotes & Motivations SAARA SAARA Aisyah SAARA Amani SAARA Ariana SAARA Lorea Ombre SAARA Medina Sakit Gigi SEDD Senggugut Set "Milk Booster" Shaklee Set Berpantang Shaklee Set Detox Shaklee Set Energy Booster Set Imune Booster Set Kecantikan Shaklee Set Kehamilan Set Kekal Langsing Set Kencing Tak Lawas Set Kesihatan Sendi Shaklee Set Kulit Cantik Set Mengandung Set Mighty 3 Gems Set Prenatal Set Ramadhan Set Senggugut Set Tenaga Shaklee Shaklee Effect Shaklee Issue Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) Sustained Release Vita-C Plus Sustained Release Vita-C Plus™ (500mg) Tempahan Kuih Raya 2016 Tentang Shaklee Testimoni Testimoni Alfalfa Testimoni B Complex Testimoni Enfuselle Hydrating Moisturizer Testimoni ESP Testimoni GLA Complex Testimoni Set Alergik/Resdung Testimoni Set Berpantang Shaklee Testimoni Sustained Release Vita C Testimoni Vitamin C Testimoni Vivix Tip Keibubapaan Tip Penyusuan Tips & Info Kesihatan Tips Dan Petua Tips Kesihatan TIPS RUMAHTANGGA TTC TTCians Vita E Complex Vita-Lea For Children Vitamin E Complex Vivix Vivix®

Copyright © RosmizaAli.Com™ Made with ❤ by azhafizah.com