Tips Memilih Selipar Wanita Terbaik

by - 8:00:00 am

Tips Memilih Selipar Wanita Terbaik | Kasut memainkan peranan yang sangat penting dalam kehidupan seharian kita. Ianya sudah menjadi antara yang paling asas untuk setiap orang miliki. Cuba bayangkan jika kita keluar dari rumah tanpa mengenakan kasut. Mesti kita akan dipandang oleh orang sekeliling dengan pandangan yang penuh hairan. Betul tak? Kita pun rasa tak selesa kan?


Ada banyak jenis kasut wanita terkini dengan pelbagai rekaan menarik dan stail yang berbeza  di dalam pasaran di luar sana. Namun slippers atau pun selipar masih menjadi antara pilihan kegemaran ramai wanita kerana sifatnya yang versatile dan sangat mudah untuk dipakai. Bagi yang gemarkan stail penampilan yang ringkas, selipar adalah pilihan yang tepat untuk anda! Ianya juga merupakan pilihan terbaik untuk dipakai ketika bercuti terutamanya di tepi pantai dan pulau.


Hari ni i ada beberapa tips dalam memilih selipar wanita terbaik yang perlu uols ketahui sebelum uols dapatkan selipar yang baru untuk koleksi peribadi uols! Apakah tips tersebut? Jom ikuti perkongsian menarik ini..!
 • Beli flip flop for women yang berkualiti tinggi dan bahan yang lembut untuk mengelakkan iritasi ataupun kesan melepuh.
 • Bengkokkan flip flop tersebut untuk memastikan ia bengkok di bahagian bawah tapak kaki berdekatan dengan jari. *Kasut yang baik tidak boleh dilipat!*
 • Cuba kasut itu dan pastikan jari anda tidak terkeluar daripada saiz flip flop.
 • Dapatkan flip flop yang kukuh untuk mengelakkan tapak kaki anda daripada kelihatan kasar seperti kaki atlet ataupun penyakit ketuat kaki.
 • Jangan pakai berterusan untuk tempoh yang terlalu lama. Jika sudah rosak, buang sahaja.

Macamana? Dah tau macamana nak pilih selipar or flip flop yang selesa? So, lepas ni bolehla apply bila nak beli selipar baru.. Semoga bermanfaat! ^__^


 

You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

 1. selipar memang memainkan peranan penting plus orang mengandung macam shaila, bila kaki dah bengkak kena cari selipar yang besar dan selesa.

  ReplyDelete
 2. flip flop ni memang kegemaran ramai...cantik pun iya gak

  ReplyDelete
 3. Oh kasut yg baik xleh lipat eh.kita suka yg boleh lipat.konon selesa.hehehe.hai salam kenal dr www.safurara.com

  ReplyDelete