Cinch™ Energy Tea Mix - Penggalak Tenaga Semulajadi

by - 7:30:00 am

Cinch™ Energy Tea Mix - Penggalak Tenaga Semulajadi | Bulan lepas kalau siapa yang follow IG ku, ku busy sangat dengan bisnes.. Pertama kali pengalaman buka booth selama 3 hari 3 malam kerja jaga booth tanpa shift.. Memang perlukan ketahanan badan fizikal & mental yang maksima.. Cinch™ Energy Tea Mix.. Inilah antara bekalan tenaga kami satu team sepanjang festival tu..

Shaklee Cinch Energy Tea Mix


Dengan campuran Matcha Green Tea Powder, Red Tea Extract, White Tea Extract, dan juga Rooibos Red Tea Extract.. Memang sangat menyegarkan & bantu boost energy sepanjang hari.. Berpeluh2 dibuatnya.. Hehe..! ^_^'


Bezanya Cinch™ Energy Tea Mix ni dengan teh2 lain di pasaran ialah ia mengandungi taurina yang membantu meningkatkan tenaga dan ketahanan tubuh.. Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna mahu pun pemanis.. So, bagi mereka yang ada masalah berat badan berlebihan tu, elok sangatla minum teh peningkat metabolisma macam ni.. Sebab salah satu faktor kegemukan atau berlebihan berat badan ialah metabolisma badan yang rendah.. That's why uols makan sikit pun, still susah nak turun berat.. And that's why jugaklah pakar pemakanan suruh uols bersenam.. Jaga makan saja tapi malas nak bersenam pun tak jadi jugak.. Bersenam tu boleh bantu tingkatkan pembakaran kalori dalam badan kita.. ^^,


Bagi mereka yang lain yang gemarkan minuman seperti kopi, soda, atau manisan berkarbonat, Cinch™ Energy Tea Mix adalah pilihan terbaik sebagai alternatif untuk menggantikan minuman kegemaran anda! Bertukarlah kepada minuman yang boleh memberi manfaat dan kebaikan untuk kesihatan kita! ^_~


Okaylah, nanti ku share lagi kebaikan setiap ekstrak campuran yang terdapat dalam Cinch™ Energy Tea Mix ni ye.. Dadaa! ^__~v



You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. macam menarik je cinch tea mix..ada rezeki boleh angkat satu nie

    ReplyDelete