Promosi Mei 2015!

by - 11:46:00 am

Promosi Mei 2015! | Assalamualaikum kesayangan! Sekarang ni ku sedang bersiaran dari kampung.. Baru selesai majlis nikah kahwin anak buah.. Nak update page & IG pun kesuntukan masa. Apatah lagi nak update blog. So ni dah lapang sikit ku nak war2 kan produk promosi untuk bulan ni.. Allah, banyak betul offer best bulan ni hoiiii.. Rasa macam nak join Shaklee kedua je.. Huhuh..


Tapi hari ni ku update untuk monthly promotion jelah dulu ye.. Promosi untuk bulan Mei 2015! Ni best nih.. Produk yang semua orang wajib ambil.. Tak kira tua atau muda.. Sebab apa? Nanti ku cerita.. Nah tempek poster dulu seketoi..


Salah satu promo bulan ni, Buy 7 At 6 and Buy 2 With 5% Less Omega Guard & Phytocol-ST™.. Plus Buy 4 At 3 Vita-Lea For Kids..


Nanti ku cerita sikit pasal produk2 promo nih.. Ni baru satu naa.. Ada berlungguk lagi promo untuk bulan Mei hingga Oktober 2015.. Allah, tak sabaq nak update.. Tapi belum berkesempatan lagi nak mengarang.. Nanti ku curi lagi masa untuk update k..




You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit