Aku Ada Blog Rupanya..

by - 7:29:00 pm

Aku Ada Blog Rupanya.. | Hahaha! Boleh intro gelak dulu? Sebenarnya blog ini ku yang punya! Hahaha! Gelak woi gelak.. ^_^"  Haaa, ginilah ni bila lama sangat tak aktif berblog.. Konon dah touch up cecantik rajinlah ku mengupdate.. Tapi naharommm..  Hangat2 najis ayam jer.. Bila tengok blogger2 lain aktif berblog & beraktiviti, terasa sangat jelesnya.. Tapi ku?? Blog baru tukar baju pon tak kunjung tiba jua moodnya.. Huuuu~~


Nampaknya warna aqua green bukanlah warna untukku.. Tak mampu menarik semangatku untuk kembali rajin berblog.. Adakah perlu tukar ke purple pink balik? Haih~~ Kecelaruan identitikah ku? Haha! Kesahnya, nak kembali aktif berblog tu ada.. Tapi macam biasalah, setiap kali mengadap laptop otakku blank tak mau bekerjasama.. Padahal banyak jer sebenarnya benda ku boleh share.. Ermmm.. 


Nak berblogwalking pon bukan main liat lagi moodnya.. Eee, geram pulak kite wakk.. Kalau dulu hari2 update.. Sampai kadang sehari 2,3 kali update.. Skang?? Sebulan sekali pon payah.. Sampaikan lupa yang ku sebenarnya ada blog.. Hahah! Sian blogku dah tak berpengunjung seperti dulu..  Cane nak buat ekk??  Any idea??



You May Also Like

1 Silent Hunter's Footprints

  1. Nanti ada mood la tu..
    Salam perkenalan..

    Jom join komuniti sy di google plus...

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Kedudukan Giveaways EFG Terkini

    Gempa Bumi Di Sabah Awal Pagi 2.30am

    ReplyDelete