Blogger templates

Friday, 31 July 2015

Last Call July Super Special!

Last Call July Super Special! | Tik tok tik tok! Tinggal beberapa jam sahaja lagi sebelum promosi harga SUPER SPECIAL, SUPER JIMAT tonik nombor 1 anti-penuaan VIVIX® dan vitamin anti-stress B COMPLEX Shaklee berakhir! Bagi yang belum grab offer ni, anda masih mempunyai beberapa jam untuk dapatkannya..😄



Kenapa anda kena beli set promo VIVIX® pada bulan ini?
💥 PERTAMA, anda akan mendapat penjimatan sehingga RM1000 pada harga promosi!
💥 KE-2, anda dapat jimat hampir RM500 setiap bulan selama 7 bulan berturut2..
💥 KE-3, anda mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA untuk seumur hidup.
💥 KE-4, anda layak mendapat sebotol VITALEA bernilai RM94 secara percuma.
💥 KE-5, anda layak menerima BONUS TUNAI!
💥 KE-6, anda akan mendapat kelebihan membeli produk pada harga ahli yang jauh lebih murah untuk setiap pembelian seterusnya.


Jadi apa tunggu lagi? Dapatkan SET SUPER SPECIAL, SUPER JIMAT VIVIX® anda sekarang!


Read More

Thursday, 30 July 2015

Vivix® - Tonik Anti-Penuaan Nombor 1!

Vivix® - Tonik Anti-Penuaan Nombor 1! | Hello sahabat! Assalamualaikum.. Tu diaaa, baru nak muncul hakak ko ni ha.. Hahah! Banyak story nak up.. Tapi sebelum tu bagi laluan hakak share tentang sejenis suplemen yang semakin mendapat tempat di hati pengamal suplemen semulajadi Shaklee ni dulu ye.. Memandangkan Promosi Super Jimat Vivix® masih berbaki 2 hari lagi ni, jadi marilah kita sama2 mendapat info yang menarik tentang Tonik Anti-Penuaan Nombor 1 ni.. Kot2 la ada yang nak sambar barang sebotol dua sementara harga tengah murah ni.. Eheks! ^_^


Bagi yang belum kenal tu, inilah dia rupa botol Vivix®.. Satu-satunya suplemen dalam bentuk cecair ready to consume yang dirumus khas oleh Shaklee.. Kalau yang lain tu sama ada dalam bentuk kapsul or tablet atau pun dalam bentuk serbuk yang nak kena bancuh dulu.. Tapi Vivix® ni specialnya ialah ia boleh terus diminum tanpa perlu kena bancuh2 segala tu.. Lagi satu, Vivix® ni specialnya ialah ia boleh cover semua masalah kesihatan hanya dengan pengambilan 1 sudu kecil sehari.. Well, ku tak cakap boleh sembuhkan penyakit or what so ever.. Nama pun suplemen kan.. Suplemen bukan ubat ye.. Tapi ia sebagai makanan tambahan yang membekalkan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan kita setiap hari. 


Apa Istimewanya Vivix®?
Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix® begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


10 Kebaikan Vivix® :
  • Menggalakkan penuaan yang sihat - awet muda & anti-penuaan.
  • Membantu mengelakkan risiko penyakit kanser - merencat sel kanser dari menjadi semakin serius.
  • Meningkatkan dan menyokong kesihatan sendi - membantu mengurangkan simptom arthritis / melindungi sistem saraf.
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung.
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk - Alzheimer.
  • Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis.
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan - untuk berat badan ideal.
  • Menyokong kesihatan mata.
  • Meningkatkan sistem imun badan - mengurangkan risiko penyakit seperti demam, selsema, batuk dsb.
  • Menggalakkan kesihatan tubuh badan secara menyeluruh.

Kandungan Vivix® adalah 10 kali ganda lebih kuat berbanding resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE. Apa itu Protein AGE? Nanti ku kupas dalam entri lain ye.. Kang sumbat info banyak2 kat sini kang tak larat nak hadam pulak.. Hehehe..


Last but not least, suka ku nasihatkan kepada semua sahabat, consumelah suplemen sementara tengah sihat,, Dah sakit, lagi banyak kos nak kena tanggung.. Nak bayar ubat-ubatan, bil hospital, bil pembedahan, bil kemoterapi, bil segala bil, semua tu bukan alang2 tahu.. Pendek kata, lagi tinggi kos bila kita dah start sakit, berbanding kos yang dilaburkan untuk membeli suplemen ni.. So jagalah kesihatan dari sekarang.. Okay? ^_~v


Read More

Sunday, 12 July 2015

Mood Tak Sampai

Mood Tak Sampai | Assalamualaikum.. Salam hujung minggu.. Dah 25 Ramadhan dah hari ni.. Biasa time2 macam ni mood nak beraya tu dah membuak2 dah.. Tapi entah kenapa tahun ni mood tu langsung tak sampai.. Raya? Kenapa dengan raya? Ada apa dengan raya? Hahah! Tiada feeling..


Semalam ke Aeon mencari feel raya sambil tengok orang bershopping.. Seben bagi green light suruh bershopping sekali.. Tapi ku hanya sekadar membelek je.. Semuanya tak berkenan di mata.. Ku menengok lautan manusia membeli belah pon ku dah pening.. Walhal ku dulu pun begitu.. Pantang dibagi green light, tangkas tangan mencapai itu ini.. Lagi tak penuh plastik bag di tangan, jangan harap ku nak pulang ke rumah.. Hahah! Tapi kali ni ku rilek2 je.. Persiapan raya pon rilek2 je tak buat apa.. Order kuih raya, tapi dah selamat ku kendurikan buat kudap2 lepas berbuka.. Ark ark ark!


End up singgah KFC pekena ayam 2 ketul.. Tu pun tak habis.. Balik tiada membeli apa.. Bawa perut yang penuh sahaja.. Nah, tempek lagu raya bagi ada mood sikit walaupun masih tak berjaya bagi ku feel itu.. Kbai!


GIVEAWAY CASH RAYA RM1000 BY EMAS PUTIH : CETAK BAJU MURAH SUFI PRINTING SERVICES [15/7/2015]



Read More

Wednesday, 8 July 2015

Ada Apa Dengan Kopi

Ada Apa Dengan Kopi | Assalmualaikum sahabat! Salam 21 Ramadhan.. Allah, pejam celik pejam celik dah 21 hari dah rupanya kita menjalani ibadah puasa.. Sempurna ke tidak amalan kita ni, hanya Allah yang tau.. Apa pun teruskanlah beramal.. Malam2 akhir Ramadhan ni ramai yang mula memperbanyakkan amalan.. Alhamdulillah, semoga segala amalan diterima oleh-Nya..


Berbalik kepada cerita kopi.. Sebenarnya ku dah agak lama jugak la berpuasa dari minum kopi.. Konon nak elak pengambilan kafein berlebihan.. Tapi sejak bulan puasa ni, tekak duk mengidam pulak nak mengopi.. Aip! Jangan nak berspekulasi ye.. Bukan mengidam apa, just terliurkan kopi.. Orang duk terliur nak makan macam2, ku tidak.. Bab makanan kuih muih semua tu ku tak heran sangat.. Rilek je kalau berjalan ke mana-mana pun.. Takde nak meliur tengok kuih.. Tapi, benda yang paling buat ku meliur ialah kopi..


Siap request  nak berbuka puasa dengan mocha ekspreso.. Mengada sangat kan tekak ku ini.. Nasiblah seben nak layan.. Merasa la sekali berbuka minum mocha ekspreso kat secret recipe.. Tapi sekali tu jela.. Ko gila hari2 nak berbuka kat SR?? Rabak dik non.. Hahah! Tapi tekak tu macam tak puas.. Siang2 hari duk terbau2 je bau kopi.. Cenggitu sekali kronik menggila nak mengopi.. Nafsu.. Nafsu.. -_-"


Solutionnya, baru2 ni ku buat muka kesian mintak izin ngan seben nak beli Indocafe Coffeemix 3 in 1 ni.. Sebab memang dah lama dia tak bagiku minum kopi.. Mana taknya.. Ku ni asal minum kopi je ku migrain, asal minum kopi je ku kepeningan.. Tapi agaknya rezeki bulan puasa, seben bagi can la kat puan bini nak mengopi.. Hehe.. So, sekarang ni selang sehari ku akan bancuh  & mengopi awal2 pagi sebelum sahur.. Bagi la gap at least setengah jam sebelum ber'ESP'.. Kini tiada lagi gangguan bau2 kopi di siang hari.. Hahah! Kbai! >_<v



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 - [9/7/2015]
RAYA GIVEAWAY : JUALAN RAYA MELETOP 2015 - [14/7/2015]
GIVEAWAY CASH RAYA RM1000 BY EMAS PUTIH : CETAK BAJU MURAH SUFI PRINTING SERVICES [15/7/2015]


Read More

Tuesday, 7 July 2015

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..


Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)


Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.
Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.


Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.


Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.
[ Gambar Di Luar Kedai ]
 [ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1 


6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan. 


2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah 
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat. 


3. Penghantaran Yang Fleksible 
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan. 


4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :) 
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50. 


5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.


6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.


Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 012-296 1085. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Sufi Printing Services , Emas Putih , Lan Careno , Mek Zumbie , Mawar Biru , Ejulz , Nina Mirza , Nizam , Ida Baharum , Inani Hazwani , Yanie Yusuf , Syira Lokman , Faziera , Boni Kacak dan Nadiah Hanum :)



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 - [9/7/2015] 
RAYA GIVEAWAY : JUALAN RAYA MELETOP 2015 - [14/7/2015]
GIVEAWAY CASH RAYA RM1000 BY EMAS PUTIH : CETAK BAJU MURAH SUFI PRINTING SERVICES - [15/7/2015]

Read More

Monday, 6 July 2015

Bersederhana Sahaja

Bersederhana Sahaja | Assalamualaikum sahabat! Selamat pagi! ^_^ Pagi tadi banyak idea nak update blog. Lepas dah hadap kerja rumah segala, time mengadap laptop langsung hilang idea. Hmm, ni lah puncanya blog tak berupdate. Dari elok2 idea kemain bernas, asal nak start mengarang je hilang habis.. Inilah sebabnya kena ada 'teman baik' selalu di sisi. Fungsi untuk catit lintasan baik. Tapi tu lah, delay2 punya pasal langsung burn idea.. -_-"


Tak mengapalah, kita buka cerita lain dulu. Cerita pasal raya ni ku tau ramai yang dah start excited nak raya. Maklumlah, lagi berapa hari je dah nak raya. Semua dah sampai mood bershopping sakan. Baju baru, langsir baru, perabot baru, handbag baru, kasut baru, tudung baru, segalanya nak ditukar baru. Barulah raya khonn.. Jangan partner pon tukar baru sudaaa.. ^_^"

Alhamdulillah, tahun ni ku belajar sesuatu yang baru.. Sebenarnya bukanlah sesuatu yang baru, tapi baru je ku faham istilahnya baru2 ni iaitu 'berpuasa'. So, raya tahun ni ku cuba belajar 'berpuasa' dari benda2 yang tak perlu. Beraya seadanya. Bersederhana sahaja. Walaupun 'puasa'ku masih tak sempurna.. Huhuh.. Dah puasa dari beli baju baru tapi terpeleot pulak membeli kuih raya.. Kalah ku pada nafsu tekak sendiri.. -_-||


Takpelah, niat nak tolong member2.. Tu jelah kot yang ku terbeli untuk raya tahun ni.. Hehe.. Lain2 semua recycle je tahun2 lepas punya.. Semua pon elok lagi.. Jangan membazir. Puasa! Puasa! Hihih.. Okaylah, tu jelah nak share.. Hahah! Macam tak ada apa yang menarik sangat pon.. Sekadar perkongsian dan catatan untuk diri sendiri. Apa2 pon berbeblanjalah ikut kemampuan dan keperluan.. Jangan sampai berhutang.. Jangan tambah pemberat hidup.. Kbai! 



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM310 - [9/7/2015] 
RAYA GIVEAWAY : JUALAN RAYA MELETOP 201 - [14/7/2015]


Read More

Saturday, 4 July 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 | Ehem, rajin pulak la si mommy_diamonds tu mengupdate blog hari ni.. Kemain lagi up entri sampai 3 sekali sehari.. Hahah! Tengah nak warm up blog.. Maklumla, dah lama sangat berhibernasi.. So, carila apa2 isu yang boleh dibangkitkan.. Akhirnya jumpa giveaway ohsem dari www.nile.com.my ni.. Dari mengupdate hal2 yang boleh mengurangkan pahala puasaku, baiklah ku up pasal giveway ni haa.. Ada jugakla pekdahnya kalau termenang.. Ngahaha! ^__^


Okay, mari kita tengok apa yang perlu dibuat untuk layakkan diriku join contest ni.. Peserta diminta untuk buat 5 pilihan items daripada "Jualan Raya Meletop 2015" dari website www.nile.com.my.. Amboi, syarat dia.. Ku suka sangat nih.. Kihkih! So, apa yang ku pilih? Meh tengok.. ^^,


5 ITEMS PILIHAN :

Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 200 pieces

Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 100 pieces

Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20
Date: 07/07/2015
Time: start: 11.00am 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 150 pieces

Product: Mix Color Hoodies
Price Meletop: RM21.90
Date: 07/07/2015
Time start: 4.00pm 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 150 pieces

Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am 
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 200 units


So, inilah antara items yang ku pilih.. Kalau ikutkan banyak lagi items2 menarik di www.nile.com.my ni.. Tapi terlambat join, items semua dah sold out.. Haha! Padan mukaku.. Oklah, kalian kalau ada yang berminat nak join boleh terus ke SINI untuk syarat dan cara penyertaan.. Tarikh tutup ialah pada 14 JULAI 2015 jam 11.59 pm.. Ha, sempat lagi ni nak join.. Cepat2! Nanti items sold out.. Kihkih! ^^,


Ok, done! Nak gi submit link penyertaan pulak.. Wish me luck! ^_~



Read More

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.


Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".


Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO
RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang
RM100 x 1 pemenang


RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015



Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan





EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK




Read More

Cerita Sahur 17 Ramadahan

Cerita Sahur 17 Ramadahan | Assalamualaikum & selamat pagi sahabat! Alhamdulillah hari ni dah masuk 17 Ramadhan bersamaan Hari Nuzul Al-Quran.. Cepat sungguh masa berputar sekarang ni.. Rasa macam baru je start puasa.. Tapi rupanya dah lebih separuh bulan dah.. Lagi 2 minggu dah nak raya.. Huhu..


Sepanjang 17 hari berpuasa ni, ada la 3 kali ku terbabas sahur.. Sedar2 dah azan subuh.. Pasrah jelah.. Nasib baiklah dah niat puasa sebulan awal2 hari tu.. Kalau tak, sia2 je 3 hari burn puasa..  Hari ni pon sipi2 dah nak terbabas.. Celik2 mata dah pukul 5.35 pagi.. Dalam mamai2 ku bangun berlari ke dapur.. Tak sempat nak sikat rambut dah.. Fuh! Dah rupa mak lampir je ku rasa.. Sempat jugakla shake ESP & makan kurma 2 biji.. Sekali lupa sebenku belum bangun.. Laju2 tuang air dalam gelas, bawak vitamin c 2 biji & vitamin B Complex 1 biji bawak ke katil bagi seben minum..


Begitulah kehuru-haraan sahur kami laki bini hari ni.. Alhamdulillah, walaupun kelampiran tapi masih sempat bersahur walau hanya segelas air cuma.. Pagi2 dah berpeluh berkejaran di dapur.. Kahkah! Kalian pulak macamana? Ada tak yang pernah terbabas sahur sepanjang Ramadhan tahun ni? ^_^



Read More

Labels

Advanced Joint Health Tablet Advertorial Affiliate Alfalfa Complex Anti-Aging B Complex Berpantang Cinch Energy Tea Mix Collagen Powder Cyst Depression Detox Energizing Soy Protein ESP GLA Complex Healthy Nutrition Healthy Recipes Info Sihat Kehamilan Kesihatan Kesihatan Kanak-Kanak Kuih Raya 2016 Lazada Lecithin Lifestyle Masalah Lemah Pundi Kencing Motherhood Journey My Pregnancy Journey NON-GMO Nutriferon Obesiti Omega Guard OsteMatrix Parenting Penuaan Performance Drink Personal Placenta Previa Postnatal Pregnancy Pregnancy Tips Prenatal Quotes & Motivations SAARA SAARA Aisyah SAARA Amani SAARA Ariana SAARA Lorea Ombre SAARA Medina Sakit Gigi SEDD Senggugut Set "Milk Booster" Shaklee Set Berpantang Shaklee Set Detox Shaklee Set Energy Booster Set Imune Booster Set Kecantikan Shaklee Set Kehamilan Set Kekal Langsing Set Kencing Tak Lawas Set Kesihatan Sendi Shaklee Set Kulit Cantik Set Mengandung Set Mighty 3 Gems Set Prenatal Set Ramadhan Set Senggugut Set Tenaga Shaklee Shaklee Effect Shaklee Issue Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) Sustained Release Vita-C Plus Sustained Release Vita-C Plus™ (500mg) Tempahan Kuih Raya 2016 Tentang Shaklee Testimoni Testimoni Alfalfa Testimoni B Complex Testimoni Enfuselle Hydrating Moisturizer Testimoni ESP Testimoni GLA Complex Testimoni Set Alergik/Resdung Testimoni Set Berpantang Shaklee Testimoni Sustained Release Vita C Testimoni Vitamin C Testimoni Vivix Tip Keibubapaan Tip Penyusuan Tips & Info Kesihatan Tips Dan Petua Tips Kesihatan TIPS RUMAHTANGGA TTC TTCians Vita E Complex Vita-Lea For Children Vitamin E Complex Vivix Vivix®

Copyright © RosmizaAli.Com™ Made with ❤ by azhafizah.com