Mood Tak Sampai

by - 9:32:00 am

Mood Tak Sampai | Assalamualaikum.. Salam hujung minggu.. Dah 25 Ramadhan dah hari ni.. Biasa time2 macam ni mood nak beraya tu dah membuak2 dah.. Tapi entah kenapa tahun ni mood tu langsung tak sampai.. Raya? Kenapa dengan raya? Ada apa dengan raya? Hahah! Tiada feeling..


Semalam ke Aeon mencari feel raya sambil tengok orang bershopping.. Seben bagi green light suruh bershopping sekali.. Tapi ku hanya sekadar membelek je.. Semuanya tak berkenan di mata.. Ku menengok lautan manusia membeli belah pon ku dah pening.. Walhal ku dulu pun begitu.. Pantang dibagi green light, tangkas tangan mencapai itu ini.. Lagi tak penuh plastik bag di tangan, jangan harap ku nak pulang ke rumah.. Hahah! Tapi kali ni ku rilek2 je.. Persiapan raya pon rilek2 je tak buat apa.. Order kuih raya, tapi dah selamat ku kendurikan buat kudap2 lepas berbuka.. Ark ark ark!


End up singgah KFC pekena ayam 2 ketul.. Tu pun tak habis.. Balik tiada membeli apa.. Bawa perut yang penuh sahaja.. Nah, tempek lagu raya bagi ada mood sikit walaupun masih tak berjaya bagi ku feel itu.. Kbai!


GIVEAWAY CASH RAYA RM1000 BY EMAS PUTIH : CETAK BAJU MURAH SUFI PRINTING SERVICES [15/7/2015]



You May Also Like

3 Shaklee Lovers Visit

  1. Sabar-sabar kak. Raya ada 5 hari lagi :D

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  2. hahaha...zie taun lepas gitu gak. takde feels raya.. but tahun ni
    ..tak sabar kooo nak raya. haha. walhal takde bonus pun raya tahun ni. huhu

    ReplyDelete
  3. Sama la kta.. Thun ni pn xde mood persediaan rya.. Hehe

    ReplyDelete