Vivix® - Tonik Anti-Penuaan Nombor 1!

by - 12:29:00 pm

Vivix® - Tonik Anti-Penuaan Nombor 1! | Hello sahabat! Assalamualaikum.. Tu diaaa, baru nak muncul hakak ko ni ha.. Hahah! Banyak story nak up.. Tapi sebelum tu bagi laluan hakak share tentang sejenis suplemen yang semakin mendapat tempat di hati pengamal suplemen semulajadi Shaklee ni dulu ye.. Memandangkan Promosi Super Jimat Vivix® masih berbaki 2 hari lagi ni, jadi marilah kita sama2 mendapat info yang menarik tentang Tonik Anti-Penuaan Nombor 1 ni.. Kot2 la ada yang nak sambar barang sebotol dua sementara harga tengah murah ni.. Eheks! ^_^


Bagi yang belum kenal tu, inilah dia rupa botol Vivix®.. Satu-satunya suplemen dalam bentuk cecair ready to consume yang dirumus khas oleh Shaklee.. Kalau yang lain tu sama ada dalam bentuk kapsul or tablet atau pun dalam bentuk serbuk yang nak kena bancuh dulu.. Tapi Vivix® ni specialnya ialah ia boleh terus diminum tanpa perlu kena bancuh2 segala tu.. Lagi satu, Vivix® ni specialnya ialah ia boleh cover semua masalah kesihatan hanya dengan pengambilan 1 sudu kecil sehari.. Well, ku tak cakap boleh sembuhkan penyakit or what so ever.. Nama pun suplemen kan.. Suplemen bukan ubat ye.. Tapi ia sebagai makanan tambahan yang membekalkan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan kita setiap hari. 


Apa Istimewanya Vivix®?
Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix® begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


10 Kebaikan Vivix® :
  • Menggalakkan penuaan yang sihat - awet muda & anti-penuaan.
  • Membantu mengelakkan risiko penyakit kanser - merencat sel kanser dari menjadi semakin serius.
  • Meningkatkan dan menyokong kesihatan sendi - membantu mengurangkan simptom arthritis / melindungi sistem saraf.
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung.
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk - Alzheimer.
  • Mengurangkan kompilasi diabetes/kencing manis.
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan - untuk berat badan ideal.
  • Menyokong kesihatan mata.
  • Meningkatkan sistem imun badan - mengurangkan risiko penyakit seperti demam, selsema, batuk dsb.
  • Menggalakkan kesihatan tubuh badan secara menyeluruh.

Kandungan Vivix® adalah 10 kali ganda lebih kuat berbanding resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE. Apa itu Protein AGE? Nanti ku kupas dalam entri lain ye.. Kang sumbat info banyak2 kat sini kang tak larat nak hadam pulak.. Hehehe..


Last but not least, suka ku nasihatkan kepada semua sahabat, consumelah suplemen sementara tengah sihat,, Dah sakit, lagi banyak kos nak kena tanggung.. Nak bayar ubat-ubatan, bil hospital, bil pembedahan, bil kemoterapi, bil segala bil, semua tu bukan alang2 tahu.. Pendek kata, lagi tinggi kos bila kita dah start sakit, berbanding kos yang dilaburkan untuk membeli suplemen ni.. So jagalah kesihatan dari sekarang.. Okay? ^_~v


You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints