Hello August!

by - 1:17:00 pm

Hello August! | Assalamualaikum.. Hai korang! Dah masuk 3 hari dalam bulan Ogos, baru sempat hakak nak update blog.. 2 hari lepas agak pack jadual dengan event, open house, coaching class etc.. Balik rumah pon dah malam.. Memang tak sempat nak mengadap blog.. Nak buka kaunter blogwalking pon tak sempat lagi ni.. In Shaa Allah, petang or malam ni ku buka ye.. So siapa2 yang nak hakak ko ni terjah blog dia, silalah tinggalkan link entri terbaru korang di kaunter.. Link ENTRI TERBARU ye.. Bukan lin blog.. Mohon alert.. ^^,


Bagi yang tak tau mana nak cari kaunter ku tu, sila lah terjah my personal FB hokay.. Mana yang belum friend tu, boleh add dulu.. Tapi hakak ko skang ni susah sikit nak approve friend request sebarangan.. Banyak friend request yang ku belum approve.. Bukan apa, risau sekarang ni banyak sangat stalker, hacker, segala2 ker kat luar nun.. Bimbang lak ku.. Huhu.. So, if korang ada add ku di FB , silalah inbox bagitau korang ni sape, nama apa, dari blog mana sume tu ye.. Barulah ku approved.. Yela, kadang nama FB memasing kemain peliknye.. Dp lak scary ku nak approve dik.. Huhu..


Oklah, agenda hari ni nak ke HQ satgi register new member & order barang.. So, see u all later k.. Muahciked! Kbai! ;)



You May Also Like

14 Shaklee Lovers Visit

  1. Yolaaa .. sibuk bebenor bunyinya.. moga kesibukan itu terbalas... usaha tangga kejayaaañnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka! Kesibukan tiada berpenghujung.. ^_^"

      Delete
  2. Replies
    1. Hai Nina! Salam perkenalan juga.. ^^,

      Delete
  3. terbaiklah dear..hehe..sakan tau raye heheee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdela sakan mana tahun ni yunk.. Biasa2 je.. ^_^

      Delete
  4. Hahhhh nasib baik hakakkk dah approve aku kakkk... lega alkisahnya.... ehhh ter-aku2 plakkkk.... ngeeee

    ReplyDelete
  5. Salam ogos sis..Thanx tau sudi singgah n tinggal jejak kat blog kiter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam penghujung Ogos lalink! Hehehe.. Thanks jugak sudi jengah blog picisan ku ini.. ^^,

      Delete
  6. hai mija...
    baru smpat singgah sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai mama asya.. Hikhik! Tq sudi menyinggah.. ^__^

      Delete
  7. cepat je masa berlalu kan mieza. Now dah consider nk tengah bulan ogos dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal.. Tup2 dah makin hampir penghujung tahun.. Huwa! Bertambah lagi la angka nih nanti.. T_T

      Delete