July Top Komentator!

by - 11:24:00 am

July Top Komentator! | Assalamualaikum.. Hello lovelies!  Lama tak review Monthly Top Komentator di blog RosmizaAli.Com ni.. So hari ni sebagai tanda penghargaan kepada pembaca setia dan komentator blog ni, ku buat satu entri khas untuk kalian semua..

Ucapan ribuan terima kasih ku ucapkan kepada penama2 di atas yang sudi berkunjung dan tinggalkan komen di blog picisan ku ini.. Blog dah suam2 kuku pon masih ada yang sudi singgah melawat.. Terharuku tahu.. Sobs! T_T


Okay, takmo touching lelebih.. Kat bawah ni ku link kan kalian ke blog2 Top Komentator ku untuk kalian singgah melawat.. Jom berkenalan dan follow blog diorang! Sambil2 menambah kenalan.. Berkawan biar seribu kannnn.. ^_^ 

Maria Firdz - Blog Maria_Firdz
Azhafizah Md Nor - Blog Sihatimerahjambu
Nazlee Ismail - Blog PCL
Farhain Azmi - Blog Farhain Azmi
Hajar Shikin - Blog HajarShikin.Com

Siapa nak being future dalam entri Monthly Top Komentator ku, rajin2lah singgah sini & tinggal komen ye.. Ihiks! Btw, selamat berkawan2! Muahciked! Xoxo! ^_~v


You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints

  1. wah..nama kite pun ada lah..hehe..suka blog ni sbb hijau, febret kaler kite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah ada sebab awok rajin singgah.. ^_^

      Delete
  2. Tahniah yang rajin komen.. tabik spring sama mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tabik spring tuuu.. Kekeke.. Toink2! ^__^

      Delete
  3. wahhh! best. terkejut zie. happy! sbb baru je nak aktif balik berblogging dan berblogwalking. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Selamat kembali berblogwalking Zie! ^__^

      Delete