Salam Kemerdekaan!

by - 1:16:00 am

Salam Kemerdekaan! | Assalamualaikum.. Pergh! Kemain payah lagi ku nak start mengadap blog.. Hutang dah berlungguk, ntah bila nak clearkan.. Hadoilaaa.. Maafkanlah.. Lepas ni nampak gaya dah tak boleh nak join event merata dah.. Asyik berhutang je dah ni.. Matilanakkkk.. -_-"


On laptop sedari jam 9 tadi.. Baru sekarang bergagah nak duduk mengadap.. Huhu.. Cita2 nak draft post untuk seminggu entah kesampaian ke tidok.. Hmmm.. Sama2lah kita nantikan.. Malam ni nak cuba membalas jejak dulu.. Hutang blogwalking pun menimbun sudah.. Hahah! Tak tau nak nangis ke nak gelak.. Sepertinya kehuru-haraan sungguh kehidupanku seminggu dua ni.. Moga hari2 mendatang lebih lancar hendaknya.. Aminn..


Eh, seperti ke laut sangat pulak cerita kita nih.. Hahahah! ^_^"


Baiklah, sebelum ku membawa kalian lebih jauh dan hanyut bersamaku di lautan sepi, inginku ucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-58 buat semua pembaca dan pengunjung setia blog RosmizaAli.Com. Selamat memerdekakan diri semua..! Merdeka dari apa? Banyak perkara.. Merdeka jiwa, merdeka hati, merdeka minda, merdeka dari hutang piutang,  merdeka dari dibelenggu kemiskinan, merdeka! merdeka! merdeka segala-galanya.. 

Selamat Hari Kebangsaan, Merdeka 58, Hari Kemerdekaan Ke-58

You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. Selamat Hari Merdeka... dan have a great week ahead

    ReplyDelete
  2. salam singgah kembali..dah lama follow blog akak..hihi..salam perkenalan dr sy.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut Hari Kemerdekaan 2015 Malaysia!

    Maisarah singgah Blog MaisarahSidi.com dan follow blog sis jugak :)

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut hari kemerdekaan.. sehati sejiwa... :)

    ReplyDelete
  5. As slm dan salam kenal
    Blogwalking dr segmen http://www.maisarahsidi.com/2015/08/blog-bertuah-31-ogos-2015.html

    ReplyDelete
  6. Salam merdeka. hehehe.

    Singgah dari blog http://ceritaejoy.blogspot.com/. Done follow sini juga ya. :)

    ReplyDelete