Wake Up! & Let's Work!

by - 6:07:00 am

Wake Up & Let's Work | Assalamualaikum.. Selamat pagi sunshine! Erm, sun pon belum keluar lagi.. Tapi ku dah tercongok depan lappy buat kerja.. Time2 macam ni je selalu idea datang mencurah2 bak coco crunch tumpah ke ladang mangkuk.. Hahah! Merepek apa pepagi buta ni Mieza oiii! Just a quick update je nih.. Banyak post tertunggak.. Huwa2! Tak sempat lagi nak mengarang.. Ampunkanlah.. Hari ni petang2 or tengah2 malam sikit boleh start draft.. In Shaa Allah..


Inilah rupa meja kerjaku.. ESP + Cinch Cafe Late sebagai peneman di kala penghuni dunia yang lain masih ramai yang sedang lena diulit mimpi.. Pesan mentorku, tiada jalan pintas jika benar kamu ingin berjaya.. Kena korban banyak benda.. Korban masa tidur, korban masa rehat, korban masa bersukaria, korban masa mengangkang depan tv tengok hindustan, korban tenaga, serta korban kasih dan setia ku korbankan (eh, tu tajuk lagu..Haha!).. Okaylah, 'pengatur' tertinggi sudah memanggil.. Jom sahut panggilan dulu.. Lepas ni nak update logbook pulak.. Main kira2 sampai pengsan.. Huwa! Huwa! Huwa! Kbai! Xoxo..! ^.^v



You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. awalnya bangun ... moitvasi tinggi ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Semoga terus istiqamah bermotivasi.. ^^,

      Delete
  2. done folo u. folo me back ;)

    ReplyDelete
  3. Sedapnye ESP tu.. Setuju kata2 MD.. Byk yang perlu dikorbankan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sangat naniey! Jangan lupa cuba nanti tau.. ^__^

      Delete
  4. haha..sebab korban semuanya pengsan..tp jangan korban blog dah la..terbaik..xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. In Shaa Allah, tak terpikir lagi nak korbankan blog ni.. ^^,

      Delete
  5. rezeki biasanya diawal pagi..pagi biasanya ideal banyak mencurah,...smua yang segar2....

    jemput singgah blog saya ya....http://wannurnajihah.blogspot.com/ follow trs k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! So kenalah istiqamah gagahkan diri bangun awal pagi.. ^^,

      Delete
  6. Awal update.. Hihi.. Berkorban apa saja~ ehh.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini je waktu yang ada.. I mean ada byk idea.. Malam biasanya keletihan, tak dapat nak fokus menulis.. Huhu..

      Delete