August Top Komentator!

by - 12:08:00 pm

August Top Komentator! | Assalamualaikum sahabat! Selamat pagi semua.. Hari ni ku nak senaraikan 10 Top Komentator di blog RosmizaAli.Com sepanjang bulan Ogos yang lepas. sebelum tu ku nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada semua yang masih sudi singgah ke blog picisanku ini dan tinggalkan komen. Ok, jom tengok siapakah yang berjaya tersenarai di dalam August Top Komentator bulan lepas..

Kat bawah ni ku link kan kalian ke blog2 Top Komentator ku untuk kalian singgah melawat.. Jom berkenalan dan follow blog diorang! Sambil2 blogwalking boleh juga mengembangkan network.. Tak gitu? ^_^

Farhain Azmi - Farhain Azmi (4)
Akif Imtiyaz - Akif Imtiyaz (4)
Lyafrina - H.A.T.I (3)
Nazlee Ismail - PCL (2)
Dayana Bahar - Di Sini Ruangku Berkongsi (2)
Ctfand - Ctfand.Com (2)
Zie Madini - Zie Madini's Territory (2)
Cetusan Minda - Sumber Informasi (2)
Ummul Azkee - Housewifearts (2)
Potia Casadelarossa - SilenceBlogz (1)

Siapa nak being future dalam entri Monthly Top Komentator ku, rajin2lah singgah sini & tinggal komen ye.. Btw, selamat berkawan2! Muahciked! Xoxo! ^_~v


You May Also Like

3 Shaklee Lovers Visit

  1. selamat pagi.. singgah sini.. nasib baik blog ni tak kena block kat opis. banyak blog kwn2 tak boleh masuk :(

    ReplyDelete
  2. Wah siap ada top komentar! Bagus ni. Jom blogwalking blog biasa saya http://ainisharendcare.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat mereka....
    Moga kita terus mengeratkan silaturrahim di alamaya ni ...

    ReplyDelete