Cool Hijab Penyelesai Masalah Rambut Dan Kulit Kepala

by - 9:00:00 am

Cool Hijab Penyelesai Masalah Rambut Dan Kulit Kepala | Kak Diamond pasti ramai di kalangan kita terutamanya wanita bertudung yang mengalami masalah rambut dan kulit kepala. Pelbagai jenis syampu dan tonik rambut digunakan, namun tidak semua dapat membantu menyelesaikan masalah kegatalan, bau yang kurang menyenangkan termasuk masalah-masalah lain.


So hari ni kak Diamond nak share tentang satu produk istimewa yang dicipta khusus untuk membantu kaum wanita dalam mengatasi masalah-masalah yang berkaitan rambut dan kulit kepala. Rasanya ramai yang dah tau tentang produk ni. Tapi tak mengapa, Kak Diamond share lagi sekali untuk mereka yang mungkin baru pertama kali dengar nama Cool Hijab

Cool Hijab

Cool Hijab adalah sejenis serum yang dirumus eksklusif untuk wanita berhijab bagi memastikan wanita sentiasa dalam keadaan selesa dan berkeyakinan sepanjang masa walaupun bertudung sepanjang hari. Ia dapat membantu mengatasi masalah yang berkaitan rambut dan kulit kepala seperti rambut gugur, kelemumur, rambut bercabang, rambut kering, kepala berpeluh dan berbau hapak, dan kegatalan pada kulit kepala. Bukan itu sahaja, Cool Hijab juga dapat membantu meredakan stress dan migrain. 

Cool Hijab



Apakah Kebaikan Cool Hijab?
  • Menyejukkan kepala dan rambut.
  • Mengurangkan kelemumur.
  • Membaiki rambut bercabang.
  • Membantu pertumbuhan rambut baru.
  • Melembutkan rambut.
  • Mengurangkan kegatalan pada kulit kepala.
  • Melegakan sakit kepala dan migrain.
  • Memberi kesegaran minda.
  • Rambut berbau harum 24 jam.


Kenapa Anda Perlu Memilih Cool Hijab?


Bahan Yang Terbaik Untuk Rambut Anda!

Cool Hijab dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang terbaik untuk kesihatan dan kecantikan rambut. Ia dirumus khas daripada bahan-bahan berikut :
  • Enriched Virgin Olive Oil
  • Jojoba Oil
  • Aloe Vera Oil
  • Peppermint Oil
  • Aleurites Moluccana Oil
  • Melaleuca Leucadendra Oil
  • Aromatic Essential Oil


Kak Diamond dah try sendiri produk ni.. Boleh sapu kat kulit juga. Bau dia sangat refreshing. Tengah-tengah sakit kepala tu titik sikit kat tapak tangan, ratakan, then hidu bau dia.. In Shaa Allah dapat membantu meredakan sakit kepala. Pulak tu sejenis yang selalu kena migrain macam kak Diamond ni, memang elok sangatla standby satu dalam handbag.. Angkut je pergi ke mana-mana sebab botol dia memang muat untuk disumbat masuk dalam handbag.  

Saiz botol yang mesra handbag.. ^^,
Revolusi packaging.. Terbaru yang Kak Diamond pegang tu..

Oh, ya! Walaupun produk ini dicipta khusus untuk kaum wanita terutama wanita bertudung, namun ia juga boleh digunakan oleh kaum lelaki juga. So, kaum lelaki janganlah pula segan silu nak mencuba produk yang ohsem ni.. ^__^


HARGA : RM70.00

Untuk dapatkan maklumat lanjut, sila lawati :-

Official Page : Cool Hijab
Website : Cool Hijab
Instagram : @coolhijabofficial




You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints