Girlfriend's Wedding

by - 12:00:00 pm

Girlfriend's Wedding | Another backdated entry maybe? Well, it is! Hahah! Sekarang agak busy dengan macam2 urusan. Jadi nak harap kak Diamond buat live update report kat dalam blog ni memang tinggal harapanlah dik.. Kalau ada pon, tu semua dah draft awal2.. Lepas tu schedule auto publish je.. Kalau kakak cakap kakak busy kang ada pulak yang berbulu kata mengalahkan pak menteri.. Tapi memang itulah pon hakikatnya.. Banyak benda nak kena mengadap, tapi pelan2 la ku kayuh walaupun keletihan ya amat.. Huhu~


So, here another back dated report dari kak Diamond.. Ni cerita bertarikh 12 September yang lepas.. Alhamdulillah, sorang lagi girlfriend kak Diamond telah menamatkan zaman bujang.. Ni girlfriend zaman keje kat IMR dulu.. Geng gossip, geng hangout, geng karok, geng menggila di ofis, semualah.. Sekarang semua dah berpecah mengejar cita-cita dan impian masing2.. But still kitorang tak pernah lost contact.. Cuma nak spend time hangout macam dulu2 tu dah payahla sikit.. Maklumlah, ada yang busy dengan komitmen kerja, ada yang busy dengan komitmen further study, ada yang busy dengan komitmen rumahtangga dan lain2.. Dulu semua bujang2 belaka, bolehla nak berhur har selalu.. Sekarang bukan tak boleh, tapi kekangan la sikit dengan pelbagai komitmen.


It's time for photo spam! ^_^v

Exclusive invitation card.. 

Ni sorang je lagi bujang.. Tapi tak lama lagi dah naik pelamin jugak dah.. 

Coursemate.. Housemate.. Roomate.. Ofismate.. ^_^

Maaf.. Kakak over excited.. Hahah!

I just love the makeup looks.. So beautiful.. 
Last but not least.. Pengapit lapuk nak tumpang duduk atas pelamin jugekss.. ^^,


To my dear girlfrien, Azrina dan pasangan Hisyam, aku doakan korang berbahagia sehingga ke jannah.. Kekalkan kerukunan dan keharmonian dalam rumahtangga.. Banyakkan bersabar menempuh ujian dalam rumahtangga dan saling bertolak ansur antara satu sama lain.. Xoxo! ^_~



You May Also Like

3 Shaklee Lovers Visit

  1. Cantiknya gambar-gamabr dalam entri ni. CUNN!

    Dapatkan WERDA daripada Faizworld sekarang sebelum kehabisan stok:
    KEISTIMEWAAN WERDA SOFIA

    ReplyDelete
  2. ske pelamin die.. simple but nice.. :)

    ReplyDelete