Lazy Saturday..

by - 10:53:00 am

Lazy Saturday.. | Dah berapa puluh kali buka tutup new post.. Niat nak keep blog updated.. Tapi tak tau nak cerita apa (walhal hutang entri event dah berlungguk tak sempat nak update -_-").. Nak bayar hutang blogwalking tapi tak boleh lagi sekarang.. Petang2 or malam2 baru boleh.. Tapi kalau dah keletihan situasinya sama juga.. Buka tutup buka tutup dashboar blogger.. Klik new post, lepas tu termenung sampai tertidur.. Begitulah hari2ku 2,3 menjak ni.. -_-||


Maafkanku tuan penganjur yang invite pergi event coz tak dapat join.. Bukan tak mau pergi tapi tak berani nak menambah 'hutang'.. Takut jadi macam event2 baru ni.. Blog ku masih sepi tanpa sebarang update.. Ku perlukan satu waktu yang tenang dan selesa serta berkualiti untuk hasilkan satu entri yang menarik sikit bunyinya berbanding entri2 merepek sebegini.. Tapi sekarang ku keterbatasan waktu yang berkualiti itu.. T_T


Kepada mentorku, maaf kerana kurang memberi komitmen.. Bukan ku mau beralasan namun ku kekurangan daya nak catchup everything.. Namun begitu, ku tetap cuba follow semua tunjuk ajar walau hanya dalam diam.. Hari2 ku cuba buat apa yang disuruh, tapi terkadang lupa nak update.. Jadi mohon jangan give up denganku.. Huuu~ 


Sekian dulu celoteh pagi hari.. Letih betul rasa mataku.. Mau sahaja rasanya ber'beauty sleep' barang seminit dua.. Beauty sangattttt.. Eyebag dah selambak.. Pipi mana pipi?? Dah kendurrrr hoiii..! sesungguhnya ku sudah semakin dimamah usia.. Kbai!


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit